Capitolul 2: Venirea lui Ymir pe Pământ

70 6 0
                                    

Ymir nu mai sta să piardă timpul în țara lui, în drumul spre Pământ avea multe opstacole dintre care și Vămile Văzduhului, dar până acolo mai era drum lung. Primul opstacol era tărâmul fantomelor. Era ușor de intrat dar greu de ieșit, în tărâmul fantomelor era o pădure cu copaci foarte mari și o singură cărare. Ymir intră, de o dată se lăsase întunericul și o ceață foarte deasă, din față se auzea o voce de Fecioară. În față, pe cărare stătea pe jos o fată, Ymir se apropiase de ea, când vrea să treacă, fata îl prinde de aripă și strigă "Ymir nu mă părăsi și tu te rog! Spune ceva". Ymir știa că dacă v-a răspund va fi prins captiv în acest tărâm așa că pleacă mai departe, ajunse la ieșire acolo se vedea în umbră un Drac care tocmai își ucise o victimă cu sulița după care pleacă cu ea.. După ceva timp Ymir ajunse la un alt opstacol numit " Poarta Iadului". La intrare îl așteptase Satana:
-Ymir, de cât timp te așteptam!
-Bine, îmi areți și mie ieșirea sau o găsesc singur?
-Dar unde pleci? Cumva pleci pe Pământ?
-Nu contează, lasă mă descurc și singur acum.
Plecase prin Iad în căutarea ieșiri, ajunse la un moment dat într-un loc unde oamenii erau biciuți cu lanțuri, tăiați cu un cuțitYmir  închiși in camere cu foc! La ieșire văzuse 2 Diavoli ce se tăiau, Ymir pornește în zbor și se face nevăzut.. Acum ajunse la ultimul opstacol "Vămile Văzduhului". Acolo erau mulți Diavoli, Îngeri buni, dar și Suflete Nevinovate..
Ymir pornise înainte, încerca să se vadă nevăzut dar din spate venise păzitorul Vămi! Sare în spatele lui și spune " Unde crezi că pleci?" Nu așteptase un răspuns și îi băgase o suliță în spate dar Ymir fiind deja mort nu simțea durerea, știa că dacă v-a spune ceva greșit o să fie alungat înapoi în lumea lui și așa că nu stă mult pe gânuri, își i-a sulița din spate și i-o bagă în ochi Păzitorului, fără milă.
Ajunse pe Pământ după un drum lung și de acum începe să-și caute caietul pierdut!

Sfârșitul capitolului 2!

Lumea Morților Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum