vi står tæt

188 8 6
                                    

"Bella, kommer du ikke lige op, tænker at du godt vil følges med mig og Emil ned til Marked" Kommer min mor stille ind på mit meget lille værelse hvor Emil ikke længere ligger.

Men vent, hvad er klokken, i hvert fald ikke meget for jeg er seriøst hved at dø af træthed. 08:46, a hva? nej det for de mig altså ikke til. 

"eeej mor, klokken er altså kun kvart over 8, kan vi ikke bare mødes der nede på et tidspunkt" mumler jeg mig næsten i søvn

"okay så ringer jeg bare lige når det er" smiler hun beroligende og går med langsomme skridt ud af rummet. Fuck yes...haha

10:09

Okay... nu må jeg hellere op, få det meste ud af dagen, som mine forældre altid siger. jeg rejser mig fra sengen og bukker mig ned mod min kuffert, ja jeg fik ikke pakket det hele ud i går, men det meste. Tænker at jeg bare tager noget meget basic på, så ja.

Og ja nogle vil nok kalde det for "meget letpåklædt" med fuck it, jeg kender jo knap nok fem ud af flere 1000 i den her by, og de fleste går alligevel med bikinier på hele dagen, så det her kan jeg vel også, ik?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Og ja nogle vil nok kalde det for "meget letpåklædt" med fuck it, jeg kender jo knap nok fem ud af flere 1000 i den her by, og de fleste går alligevel med bikinier på hele dagen, så det her kan jeg vel også, ik?

"nå far, jeg smutter ned i byen" smiler jeg, tager min taske og smutter ud af døren. Jeg kan skimte et nik gennem vinduet, og jeg nikker grinene tilbage, lol hvorfor egentlig, aha. Byen hedder btw Lazise, det er virkelig en af de mest hyggeligste byer i hele Europa, de er bare alle så søde, og det er næsten kun gamle mennesker og små familier, som min, hernede. 

Aaahrg, hvor er det også bare fucking varmt. Jeg har gået rundt i cirka en halv time... Alene, men jeg vil altså hellere gå alene rundt end at gå sammen med min bror og min mor. Forstå mig ret, min bror vil jo ikke stå og kigge på små smykker, og andre ting og sager som jeg gerne vil kigge på, vel? Jeg går igennem en tæt "gang" imellem en masse boder, og wow har er godt nok tæt. Man skal i hvert fald ikke havde klaustrofobi for at gå herinde, imellem de her boder. Altså vi står faktisk så tæt at vi rammer hindanden.

Jeg mærker en varm ånde strejfe hen over min overlæbe, ej ubehageligt, kan i mærke hvor tæt vi står? Jeg kigger lidt tilbage og ser ham drengen fra poolen, ej gud, han ramte jo næsten hans læber på mine læber. Jeg bliver mødt af de dejligste brune øjne, kan seriøst ikke trække vejret, haha. Han blinker blidt til mig og stiller sig brat op i en kø til en af de boder, der er meget tætte. Håber pænt meget at det blink var til mig.

____________________________

Ikke rettet 


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 07, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Spiaga Doro - Marcus og MartinusWhere stories live. Discover now