18

185 8 1
                                    

POV Colby
We stonden nog 5 minuten buiten naar elkaar te staren zonder maar ook iets te zeggen. "Colby het is jouw beurt!" roept Corey vanaf de tuindeur. "Ik kom." zeg ik en loop naar hem toe. Zodra ik binnen ben, lopen de meiden naar buiten. Zodra ik zit kijken de jongens me afwachtend aan. "Ze zei ja." zeg ik glimlachend. Gelijk beginnen ze allemaal te juichen. Ik kijk ze raar aan.

Ineens horen we de meiden gillen. We kijken uit het raam naar de meiden en zien Devyn, Kyra en Katrina blij springen en gillen, terwijl Kate zichzelf facepalmt. "Wat is er daar aan de hand?" vraag ik. "Volgens mij gaat het over jou en Kate." zegt Brennen. Ik rol met mijn ogen. "Denk het niet." zegt ik. De meiden lopen richting de deur, dus we kijken elkaar aan. "COLBY BROCK!" roept Kyra. "Uhmm ja?" vraag ik terwijl ik langs haar kijk, omdat Kate de trap op loopt.

"Wat gaan jullie doen?" "Wat moet ze aan?" "Hoe laat is ze weer thuis?" vragen ze tegelijkertijd. "Jeezzz, calm down." zegt Aaron lachend. "MEIDEN LAAT DIE ARME JONGEN MET RUST, JULLIE LIJKEN NET MIJN MOEDER MAAR DAN HEB IK ER INEENS 3!" roept Kate lachend van boven. "THANKS FOR HAVING MY BACK BOO!" roep ik plagend terug. "SHUT UP!" roept ze lachend terug. De meiden grinniken en de jongens kijken me grijnzend aan. "Maar ik ga jullie dat niet vertellen, want dan vertellen jullie het aan haar." zeg ik.

"Wat?! Dat is zo niet waar." zegt Katrina verontwaardigd. "Uhuh." hum ik. "Sweetie, we all know it's true." zegt Sam en steekt zijn tong uit naar haar en zij steekt haar tong ook uit naar hem. "MEIDEN IK BEN LONER, KOM DAN GAAN WE EEN FILM KIJKEN! OF IEMAND I DON'T CARE WIE!" roept Kate met een zielig stemmetje. "Gaan we?" vraagt Kyra aan de meiden. "Nee, laten we even hier blijven." zegt Devyn. "Later suckers, I'mma watch some mean girls with the lad upstairs." zegt Sam. "Oh nee de Samantha in hem, komt weer te voorschijn." zegt Jake lachend.

"Tsss, die is er altijd." zegt hij met een meisjesstem en loopt met een vrouwelijk loopje naar boven. "En dat is dus mijn boyfriend." zegt Katrina grinnikend. "Medelijden." zegt Corey nog steeds lachend om het loopje van Sam. "Ach ja Sam is Sam niet al was hij Samantha niet." zegt Jake lachend. "Helemaal mee eens." zeg ik ook lachend.

My Bestfriends ft. Sam And ColbyWo Geschichten leben. Entdecke jetzt