12

198 9 1
                                    

POV Kate
"Oké, ik ga even boven kijken." zeg ik en kijk naar Colby hij knikt. Ik loop de trap op en gelijk voel ik het nog kouder worden. Ik kijk rond. "Waarom liggen er kleren naast het bed, ow wacht.. Ieww!" zeg ik en het laatste roep ik. "Wat is er?!" vraagt Colby roepend en je kan horen dat hij een beetje bezorgd is. "Er liggen hier kleding van mensen die iets romantisch samen in bed hebben gedaan, ik kom er weer aan! Ik wil hier niet zijn! Iew!" roep ik terug.

Ik loop naar de trap en net voordat ik de trap af ga, voel ik hoe ik geduwd wordt en voordat ik het weet lig ik op Colby met mijn lippen op de zijne. Zodra ik het door heb, ga ik van hem af. "Ik zei het toch." zegt Zak lachend.

"Uhmm, laten we gewoon proberen te communiceren met de geest." zeg ik blozend en help Colby overeind. "Uhm, j-ja is go-ed." zegt hij stotterend. Ik pak een van de dingen. "Hier ik spreek in dit ding en jij kijkt met dit apparaat of je een stick figure ziet." zeg ik tegen hem en geef hem zijn apparaat.

"Al is hier iemand die wilt praten met ons, praat via de voice recorder in mijn hand." zeg ik. Colby scant de hele kamer. "Er staat een stick figure op het einde van de trap." zegt Colby en weest precies waar de geest staat. "Is er hier iemand die met ons wilt praten?" vraag ik. "Koppel." hoor je door de voice recorder in een vrouwelijke robot stem. "Wat bedoel je met koppel?" vraag ik. "Jullie." hoor je weer door de voice recorder.

"Uhmm, wij gaan, Zak komt straks wel." zeg ik. "Doei." hoor je weer. Colby zet zijn apparaat uit en ik zet mijn voice recorder uit. Hij geeft mij zijn apparaat en ik doe de spullen weer in de tas. "Jullie kunnen terugkomen, dan kunnen Aaron en ik daar wel even gaan kijken." zegt Zak in ons oor dingetje. Ik pak Colby's hand vast en we lopen de trappen af.

Zodra we in het busje zijn, pak ik mijn mobiel en kijk wat op Twitter. Ik heb zin om wat te tweten. Wat zal ik tweten? Hmmm.

@KateWebber
I just fell of the stairs on Colby in a haunted hotel, I guess you could say that i fell for him😅😳😇

"Dusssss." zegt Colby akward. Colby en ik zitten voor in bij het stuur en we kunnen Jay en Billy niet achterin horen. Zij kunnen ons ook niet horen en om bij hun te komen moeten we uitstappen en daar hebben we allebei geen zin in. "Dusss." doe ik Colby akward na. 

My Bestfriends ft. Sam And ColbyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu