9

228 8 1
                                    

POV Kate
Ik open mijn ogen en zie een hand die niet van mij is liggen. Ik kijk wat omhoog en zie Colby's gezicht. "Oh hey je bent wakker." zegt hij glimlachend. "Ja, wat ben je aan het doen op je mobiel?" vraag ik nieuwsgierig. Hij laat zijn scherm zien en gelijk hebben we allebei een hondenfilter.

Ik open me mond om de tong van de hond te zien en glimlach daarna. "Heb je dat nou gefilmd?" vraag ik aan hem terwijl ik meer dat hij nog steeds filmt. "Misschien." zegt hij zo onschuldig mogelijk. "Ja dus." zeg ik grijnzend en trek een paar rare bekken. Hij plaats het in zijn verhaal en gelijk krijgt hij een snap van Sam. Ik kijk naar de tijd. Wat?! Het is al fucking 15:20. "Colby ik ga me omkleden, ik heb afgesproken om met de gasten van Ghost Adventures een gebouw te onderzoeken." zeg ik en stap uit bed.

"Ow mag ik mee?" vraagt hij aan me en stapt ook uit bed. We staan tegenover elkaar. Hij heeft geen shirt aan! Ik kijk hem blozend aan. Hij kijkt me afwachtend aan. Ineend hoor ik mijn ringtoon. Ik kijk zoekend om me heen. "Kate." zegt Colby ineens. Ik kijk naar hem en begin gelijk weer te blozen. Hij gooit mijn mobiel naar me en ik neem op.

Het is Zak. (Spreek je gewoon uit als Zac) "Hey met Kate." zeg ik. Ik luister aandachtig. "Uhuh." mompel ik. "Ja, nee, is goed." zeg ik. Ik kijk even naar Colby. "Zou ik een vriend mogen meenemen?" vraag ik. "Bedankt, ja, tot zo." zeg ik en hij hangt op.

"Je mag mee, maar ze zijn er over 10 minuten, dus we moeten opschieten." zeg ik. Hij knikt. Ik wil net de kamer uitlopen, maar hij houdt me tegen. Ik kijk hem vragen aan. "Wat moet ik precies aan?" vraagt hij. "Iets simpels en dan iets zwart, want anders worden je kleren heel snel vies." zeg ik.

Hij knikt en pakt iets uit zijn kast. Hij houdt een XPLR hoodie in zijn handen en wijst naar zijn zwarte joggingsbroek die hij aan heeft. "Ja dat is goed, doe ook even zwarte schoenen en sokken aan en een jas is niet nodig." zeg ik. Ik wil net weer weglopen, maar bedenk me.

"Gun mij ook zo'n XPLR hoodie." zeg ik. "Maar hij is dan wel iets te groot voor je." zegt hij. "Dat is juist fijn." zeg ik. "Je wilt hem gewoon omdat hij naar mij ruikt." zegt hij en hij gooit er een naar mijn hoofd. "Misschien." zeg ik grijnzend en loop zijn kamer uit.

My Bestfriends ft. Sam And ColbyWhere stories live. Discover now