3

310 8 6
                                    

POV Kate
Helaas is dit simpele verhaal ook nog eens waar. Het kan niet anders. Colby laat me los, maar ik stort me in zijn armen en begin te huilen. Ik sein naar Sam dat hij er bij moet komen. "Niet huilen Katie." zegt Sam. Ik glimlach. Ik laat ze los en kijk ze aan. Ik veeg mijn tranen weg. "Dus jij en Jake?" vraagt Sam grijnzend. "Dude, hij is me broer." zeg ik lachend. "Jake als in de Jake in de woonkamer?" vraagt Colby verbaasd. Ik knik. "Maar hoe is het verder gegaan toen we weg waren?" vraagt Sam. "Jake, hielp me." zeg ik. "Je bent trouwens echt heel erg veranderd." zegt Colby en hij glimlachf lief naar me.

"Dankje, denk ik, ik hoop dat dat goed is." zeg ik, ik vraag het eigenlijk meer, maar oké. "Ik ben blij dat jullie weer oké zijn." zegt Jake ineens waardoor ik zachtjes gil. "Jake, waarom heb je nooit verteld dat je een zusje had?" vraagt Sam. "Ik dacht dat jullie dat wel wisten." zegt hij en haalt zijn schouders op.

"Ja Jake, waarom heb je dat niet verteld?" doe ik Sam na. "Gawd meid zo klink ik niet." zegt hij meisjesachtig. "Gurlll, I thought ya know bettah." zegt Colby ook ineens meisjesachtig. Ik kijk ze raar aan en pak een fles cola en schenk het in mijn glas. "Jij voelt je nou al thuis of niet?" vraagt Jake lachend. "Oh my god, hoe durf je dat te denken! Schaam je! We moeten eerst nog het Webberding doen." zeg ik.

Na heel lang gepraat te hebben met Devyn, zit ik eindelijk te gamen samen met Sam, Colby en Jake. Dat is ook het Webberding. Gamen met een Webber. I don't know why but yeah. Devyn komt de woonkamer in lopen. "Kate." zegt ze. "Devyn." zeg ik op dezelfde toon. Sam zet de game even op pauze en we kijken allemaal naar Devyn. "Shoppen. Jij. Ik. Morgen." zegt ze en loopt weer weg en ik hoor haar de trap op gaan. "Ok- Wacht! Wat?! Hey! Daar ben ik het dus niet mee eens!" roep ik naar haar. "Dat is jou'n probleem, want je gaat mee!" roept ze terug. "Fuck you!" roep ik. "Love you to Kate." roept ze lachend terug en ik hoor een deur dicht gaan.

"Ik ga morgen dus shoppen." zeg ik zuchtend en Sam zet de game van pauze. "Succes, Devyn houdt van shoppen, dus dat kan lang duren." zegt Jake lachend. Ik leun naar achter en kom tegen Jake aan. Ik zit namelijk tussen zijn benen, want ja I don't know, dat wou ik gewoon ofzo. "Bitch!" roept Colby naar me. "Say what?" vraag ik grijnzend en ik dood hem weer in de game. "Ik zei ehmm dat ik van je hou." zegt hij dan. "Mmmm, yeah, nope, not falling for it." zeg ik.

My Bestfriends ft. Sam And ColbyKde žijí příběhy. Začni objevovat