Capitolul 22 - I won

336 32 23
                                    

Mesaj de la Sophie: "Amelie, dacă vrei să fi martora unui escroc sentimental, atunci te astept la firmă."

*Din perspectiva lui Amelie*

"Citind mesajul de la Sophie mi-am dat seama ca se referea la Vladimir. Ştia că între noi putea exista o posibilă relaţie, pe care eu niciodată nu o confirmasem. Tot ea a fost prima care a ştiut faptul că Vladimir se culca cu sute de fete, folosindu-le pe acestea ca propriile lui subordonate. Fiind deja de aproape un an colega mea de birou, aveam deplină incredere in ea. Îi povestisem ca doream sa-i pun capac dlui. Grey, deoarece nu mai suportam sa traiesc in minciuna doar ca sa-mi pastrez locul de munca si mai ales sa fiu tratata ca pe o sclavă. Ţinând cont de aceste aspecte, o rugasem sa ma tina la curent cu cele mai noi picanterii legate de el.

Punându-mi pe mine o bluză oarecare, telefonul mai bipăi o dată. Speram ca de data aceasta sa fie un mesaj ceva mai interesant, deoarece nu-mi placea cand cineva mă deranja dintr-o activitate. Da, îmbracatul era pentru mine o activitate pe care puneam mult preţ, mai ales atunci cand venea vorba sa ma prezint la diferite ocazii. De data aceasta, deschizând telefonul, mesajul de la Sophie mă lăsase cu un gust amar. Aceasta îmi trimisese o poză cu Vladimir si Meredith sărutându-se pe terasa firmei. "Grăbeşte-te!", scria sub imagine.

Simţeam cum corpul îmi ardea de furie. Cum putea un om sa fie atat de parşiv si golan? Mai ales un miliardar, care conduce o firma si care ar trebui sa fie un exemplu de urmat pentru toti angajaţii lui!
Dintr-o singură miscare aruncasem bluza de pe mine, luând decizia să mă propun în ceva mai elegant si sexy. Trebuia sa-l invat o lectie.
După ce m-am fardat la ochi şi mi-am aplicat eyeliner-ul, m-am privit în oglindă. Eram sigură că după ceea ce urma sa se intample eram nevoita sa-mi gasesc un alt loc de munca. Dar acest lucru deja nu ma mai interesa. Asezandu-mă apoi pe scaun, am scos un pieptăn argintiu din sertar. Aranjandu-mi parul, ochii imi ramasesera aţintiţi asupra sticluţei de parfum din faţa mea. Era un parfum deosebit de scump, de la el. Fara sa stau mult pe ganduri, am adaugat cativa stropi pe gât, lăsând apoi dârele să se verse în spre decolte-ul rochiei. Sandalele roşii cu toc, pe care urma să le închid la baretă, nu le mai purtasem pana atunci aşa ca era premieră.
Înainte sa ies pe uşă am aruncat cheile de la maşina lui Carlos în geantă, privindu-ma inca o data in oglinda lunguiaţă de la intrare. Eram pregatită sa plec si sa-mi joc si ultima carte pe care o mai aveam in mânecă."

- - -

Intre timp, pe terasa firmei, Meredith se ţinea după Vladimir.

-Stiu că mai vreţi, îi spuse aceasta sigură pe ea.

-Meredith, întelege ca daca ne vede cineva, se va comenta pe seama acestui lucru.

-Si ce daca? De cand vă interesează ce cred altii?

Vladimir isi aseza deranjat manecile sacoului, ignorandu-i intrebarea.

-Hai spune-ţi-mi, chiar sunt curioasa cine v-a schimbat gandurile! Spuse Meredith pe un ton nervos.

-Nu mai ridica tonul. Te rog sa pleci, răspunse aceasta luând o înghiţitură de whisky.

-Sa plec dupa ce aţi simtit nevoia de un sarut de la mine?

Vladimir continuă sa o ignore.

-Spune-ţi-mi! Ţipă aceasta apucandu-l de maneca. Unde este Amelie sa va satisfaca dorintele? Sau cumva... nu mai este?

-Taci! Se răsti acesta la ea, apucand-o de maini si tragand-o spre el.

Apropiindu-si buzele de urechile ei, acesta şopti pe un ton apasator, lăsând un puternic miros de alcool:

-Ti-am zis ca daca mai vorbesti tare ne poate auzi cineva.

-Dle. Grey nu este ok ce faceti. Umblaţi cu panarama de Amelie, dar tot de la mine doriţi săruturi! Nu mai inteleg.

Love in New York CityWhere stories live. Discover now