Capitolul 15 - Societatea înaltă

369 33 51
                                    

*Din perspectiva lui Amelie*

"Mai aveam puţin şi ajungeam în port când Carlos imi trimise un mesaj:

,,Amelie te rog să ai grijă de tine!"
 
Dupa ce am citit mesajul i-am raspuns ca voi avea, apoi il rugasem să aibă si el la rândul lui grija de Céline. Nu imi placea gandul sa plec de langa sora mea, mai ales acum, când ne-am revazut dupa atatia ani. Insa Vladimir chiar dorea sa ma puna la încercare. Iar eu nu ripostam. Din contră: Urma sa-mi joc cărţile.

  Văzându-l de la indepartare, am grăbit pasul in speranţa sa pot vorbi cu el in legatura cu decursul zilei.

  Văzându-l de la indepartare, am grăbit pasul in speranţa sa pot vorbi cu el in legatura cu decursul zilei

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Fix când mai aveam puţin si-l luam din urmă, o mulţime de oameni îmi tăiară calea. Ma simteam ca intr-un film, deoarece nu reuşisem sa ajung la el. De la indepartare il puteam distinge acum, urcând cu atentie scarile si tinandu-se de balustradă.

  Dupa ce am asteptat un sfert de oră la coadă, un majordom se apropie de mine si facandu-mi cu ochiul imi spuse pe un ton prietenos:

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

  Dupa ce am asteptat un sfert de oră la coadă, un majordom se apropie de mine si facandu-mi cu ochiul imi spuse pe un ton prietenos:

-Urmaţi-mă!

Bărbatul îmi lua bagajul de mână, conducându-mă în camera unde urma sa-mi petrec cele două nopţi.

Vasul era de-a dreptul superb. Arhitectura modernă, piscinile imense, restaurantele de vis şi camerele curate si bine amenajate, te lăsau cu gura căscată. Pe scurt: Mă aflam pe un vas luxos cu 7 etaje, pe care numai cei bogaţi şi-l puteau permite.

  Camera mea si a lui Vladimir era foarte spaţioasă, incluzând un pat înalt cu vedere spre ocean, o plasmă imensă agăţată de perete, o măsuţă din sticlă preţioasă unde puteai servi micul de jun, o baie luminoasă, albă din marmor cu o cadă în formă de scoică şi prosoape ce stateau clintite lângă chiuveta a cărui formă aducea cu cea a unei cascade.

  După ce mi-am lăsat bagajul lângă pat, majordomul spuse:

-Dl. Grey mi-a spus sa va informez ca intr-o ora sa va prezentati la restaurantul de la etajul 4, la masa 15.

-Am inteles, multumesc, i-am răspuns eu zambindu-i."

- - -

"Trecuse o oră. Eram pregătită. Mi-am aşezat buclele frumos pe spate, mi-am fixat machiajul, mi-am pus sandalele negre cu toc, mi-am luat plicul alb, dreptunghiular şi am ieşit încrezătoare pe uşă.
  Când am intrat in restaurant, am simtit cum toate privirile erau aţintite asupra mea. Defilând elegant, mai aveam puţin şi ajungeam la masa rezervată.

Love in New York CityTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang