Hoofdstuk 8

1.1K 82 22
                                    

Pov Miranda

Alice loopt naar boven en gaat slapen. Het plan werkt niet en ik snap niet waarom. Nu Jace en Alice niet elkaars mates zijn kan alles mis lopen.

O ik heb me niet echt voor gesteld maar ik ben Miranda en ik ben een trouwe spion van de green moon pack. De oude groep van Alice. Dat kreng die te veel aandacht krijgt van hun. Ugh ik heb een hekel aan haar.

Maar goed ik zal bij het begin beginnen.

Flashback

'Miranda kom naar mijn kantoor.' Zegt mijn alpha via de mindlink. Ik weet als hij dat vraagt dat er een nieuwe missie komt. Ik ben benieuw wat het dit keer is. Het kan van alles zijn. Ik klopt 5 keer en de deur gaat open.

'Fijn dat je er bent. Je nieuwe missie is heel belangrijk. Ik wil dat je gaat doen alsof je iemand mate bent en in het gezin van Alpha Lucas komt en gaat zoeken naar zwakke plekken in de roedel die ik kan gebruiken om hun te verslaan en hun gebied te krijgen.' Zegt mijn Alpha.

'Maar hij zal mijn echte mate niet zijn. Hoe kan ik dan het spelen.' Zeg ik.

'Een heks gaat een spreuk uit spreken dat jij de mate geur krijgt van zijn ware mate en dan denkt hij en zijn wolf dat jij het bent. Je zegt dat je rogue bent omdat ik jou groep heb vermoord want dan wil hij je helpen want hij mag me niet dus zo ga je het doen. Plus je krijgt een week en als je faalt ga je dood.' Zegt mijn alpha.

'Ja alpha. Ik zal mijn spullen pakken.' Zeg ik. 'De heks is hier binnen 5 minuten.' Zegt mijn alpha.

Einde flashback

'Gaan we ook slapen.' Zegt Lucas. 'Ja is goed.' Zeg ik en sta op. We lopen naar boven en ik kleed me om. Ik ga liggen en Lucas komt bij me liggen. 'Je ruikt zo lekker. Je ruikt naar een rozentuin.' Zegt hij. Echt hij is lief hoor maar gewoon niet mijn type.

Hij is knap en heeft een goed lichaam maar voor de rest is het een te aardig persoon. Ik val op iets oudere mensen rond de 27 jaar ofzo en iets minder aardig. Iets meer matzo. 'Jij ruikt ook heerlijk.' Zeg ik.

Lucas drukt zijn lippen op die van mij en ik ga er in mee. Na de kus laat ik hem los en gaan we slapen.

De volgende ochtend sta ik vroeg op en ga naar buiten.

Pov Lucas

Ik ben zo tevreden met Miranda. Een mate hebben is geweldig. Ik snap niet waarom mijn broer en Alice dat niet willen. Ik zie Alice niet als mijn zusje. Absoluut niet. Nee. Ze is aardig en knap maar ik ga haar niet als mijn zusje zien.

Nee dat kan ik niet en ik weet niet waarom. 'Hey Jace, kan ik je spreken.' Zeg ik. 'Ja is goed.' Zegt Jace en loopt met me mee. 'Ik snap niet waarom je niet met Alice gaat. Ik bedoel. Ik ben echt helemaal verliefd op de geur van Miranda en kan dan echt niet bij haar weg blijven.' Zeg ik.

'Ik snap dat het raar is maar het voel gewoon niet zo als jij het beschrijft. Ze voelt echt als mijn zusje.' Zegt Jace. 'Hoe ruikte Alice.' Zeg ik. 'Heerlijk echt waar maar toch mijn hersen zeiden dit was niet goed om met haar als mate te hebben.'
Zegt Jace.

'Miss kom je je 2e mate tegen.' Zeg ik. 'Ja hoop ik. Maar Alice rook naar een rozentuin op een zomer dag. En hoe ruikt Miranda.' Zegt Jace. 'Raar Miranda ruikt ook zo.' Zeg ik en mijn hersenen kraken. Geen enkle wolf heeft de zelfde geur voor hun mates.

'Ja echt raar.' Zegt Jace en we lopen weer naar binnen.

Pov Alpha Green Moon

De heks kwam een op obstakel tijdens de spreuk. Dat kreng van een Alice is weer een probleem. Dus die moest ook even een nep mate.

De andere broer van die snotneus alpha heeft nog geen mate dus die heeft nu Alice als mate. Dus ik heb die spion van mijn aan Alpha Lucas gekoppelt en Alice aan die Jace zodat het plan niet door de mand valt.

Die roedel moet dood en de Alpha. Ik wil hun gebied. Want hun hebben veel grondstoffen, m2 en edelstenen. Plus dan heb ik meer macht in de wereld en dat is het einddoel. Ik heersen over de wereld.

Pov Lucas

Ik blijf maar malen over de zelfde geur. Ik ga het er gewoon over hebben met Miranda. 'Miranda, zullen we even praten.' Zeg ik. 'Ja is goed schat.' Zegt ze en loopt met me mee.

'Ik ben in de war. Je hebt namelijk precies de zelfde geur als Alice bij Jace. En dat kan niet. Je bedriegt me toch niet dat je als rogue een mate wilde die Alpha is en dat je zo een roedel in dringt.' Zeg ik maar gelijk.

'Schatje, het is vast niet het zelfde. We zijn mates waarom twijfel je aan me.' Zegt Miranda en bijt verleidelijk op haar lip. 'Omdat het niet kan, de zelfde geuren. Of Alice bedriegt of jij en Alice zal raar zijn. Die kennen we al lang.' Zeg ik.

'Alice is gewoon een kreng en een mietje. Ik ben je mate en je behandelt me als een stuk vuil.' Zegt Miranda dramatisch. 'Ik behandel je heel goed. Hoe durf je dat ze zeggen. Het enige wat jij wil is info over de roedel maar je gaat niet mee op meiden dag en doet niet je best om Alice te leren kennen maar wel zo'n oordeel trekken.' Zeg ik een beetje boos.

'Ik ken Alice goed genoeg.' Zegt Miranda heel boos en haar ogen gloeie. 'Waarvan, wat hou je achter.' Zeg ik.

'Ik ben je mate niet ja. Nou goed. Je moet gewoon dood en dan is alles opgelost. Dit is allemaal fake. Ik kan het niet. Jace is niet de mate van Alice dat was een spreuk net als bij ons. Je mate is Alice en dit is een opdracht van mijn Alpha om te doen. Het is jij dood of ik oké.' Zegt Miranda boos en ik ben in schok.

Alice is mijn mate en niet zij. Dat verklaard de geur maar de rest. 'Jou alpha was toch dood. Je hoort bij de green moon zeker.' Zeg ik. 'Ja oké ik ben een spion.' Zegt Miranda. Dan gebeurd iets wat ik niet zag aankomen.

Er komt een wolf en springt op Miranda maar voor dat de wolf iets kan doen. Is Miranda dood. Ze zei het. Het is zij of ik en ze heeft het vertelt en dit was de prijs. De wolf ruikt naar een zomerse rozentuin. Alice.

______

Tada! Lekker veel pov's en actie. Ik hoop dat jullie het leuk vinden tot nu toe.

Publiceerd: 21-04-18

1156 woorden

The Fire Wolf (Deel 2 The Elements Wolves Serie) 》Voltooid《Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα