Călăul fără trup

19 2 3
                                    

Salut, Exypeta! (Uite tag-ul, acum am reușit să-l pun.) Ce faci? Mulțumesc că m-ai desemnat pe mine să mă ocup de critica ta; înseamnă foarte mult pentru mine că te bazezi pe părerea mea!

Din nou, mi se pare că n-o să am ce să punctez, deoarece... ce vrei să-ți spun? Scrii perfect!

Descrierea

Ea este o scorpie cu acte în regulă. Păstrează secrete și îți este prietenă doar dacă are ceva de câștigat. E extrem de frumoasă, dar nu are ochi pentru tine dacă nu ai bani s-o duci la cel mai scump restaurant din oraș. Critică exigent fiecare fată ce se „ascunde" în spatele intențiilor bune.

Are o inteligență intrapersonală deosebită. Te poate manipula doar unduindu-se șarmant în preajma ta.

Ce e iubirea pentru ea? Un mijloc prin care poate obține ce își dorește.

Nicio persoană nu bănuiește cine e această femeie de fapt și e mai bine așa.

Ea este Nileema și nu vrei să o cunoști cu adevărat.

„Nu există femeie cu idealuri etice, există însă femeie cu idealuri atinse prin diferse mijloace. Orice gen de mijloace, fie ele etice sau nu."

Această lucrare conține și diverse sfaturi despre outfituri și se pot desprinde sfaturi despre modă, beauty, fashion, stil vestimentar etc.

Precum și la critica de dinainte, nu îți pot găsi cusur. Nici pic de defect. Poate că nu e genul de carte pe care aș vedea-o la tine – și nu mă așteptam să scrii ceva asemănător –, însă sumarul este, în esență, foarte bun.

Fir narativ și personajele

Acordă-mi un minut. Tocmai am observat că am linie de dialog și de pauză la tastatură. Nu știu cum de n-am găsit-o până acum, am căutat-o ani de zile.

Deci, cum nu ai postat decât un capitol, nu prea pot să îmi dau cu părerea. Am să încerc, totuși.

Ne-ai luat tare. Îți place să începi cu descrierile tale detaliate, caracteristice ție, un fel de semnătură a ta. Ai descris toate acele ținute pline de sclipici și perfecțiune, ne-ai amețit prezentându-ne o serie de personaje pe care nu le-am mai întâlnit. Iar eu ador să ți le citesc.

Am observat că Nileema este o persoană politicoasă – aparent (uite linia de pauză!) –, care trăiește într-un mediu cu oameni educați și diplomați. De asemenea, este o persoană cochetă, care își permite luxul, iar aspectul ei este foarte important pentru sine. Are viață socială, având două prietene. Acestea sunt concluziile pe care am reușit să le trag. Aștept mai mult de citit!

Paginație

În mod normal, nu aș mai scrie această bucată de capitol (așa cum am procedat și cu „Gramatică și Punctuație"), însă voiam să îți atrag atenția asupra alineatelor. Se întâmplă să le uiți din când în când. Se rezolvă cu o editare minoră.

Originalitate și tot ce ține de idee

Nici nu ai idee de când vreau să citesc o carte în care personajul principal este o persoană populară. Mi-ai ghicit gândurile, cred.

Ideea este originală. Sunt destul de sigură de asta, în pofida faptului că nu prea citesc cărți de dragoste.

Stil

Ca de obicei, îți apreciez stilul. Se vede că te-ai documentat în legătură cu totul! (Cum de ai timp? Ești și de-o seamă cu mine, deci ai examenul anul acesta. Cum...? Spune-mi rețeta.) Îmi place mulțimea de detalii cu care ne bucuri.

Acestea fiind zise, nu pot decât să îți mulțumesc din nou pentru faptul că m-ai desemnat pe mine să îți fac critica, un lucru ce, pentru mine, valorează foarte mult

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Acestea fiind zise, nu pot decât să îți mulțumesc din nou pentru faptul că m-ai desemnat pe mine să îți fac critica, un lucru ce, pentru mine, valorează foarte mult. Astfel, sper că totul s-a dovedit util (deși, sincer, nu prea cred)!

°endlessly°

Critici Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum