Greșeala celei Alese

132 7 16
                                    

A/N:Sunt și eu la rândul meu începatoare.Nu am experiență în ceea ce privește critcarea cărților,dar sper să vă distrați alături de mine și să vă placă.

Așa să trecem la oile noastre.....

Cartea este scrisă deun_Cartof

Părere generală:
Vreau să spun pentru început ca îmi place cartea ta și este o creație reușita în procent de 70%. Restul de 30%(o cam dau pe matematică)reprezintă anumite detalii minore.

Descrierea
În principiu descrierea nu trebuie schimbată ,dar o să recunosc că nu este cea mai captivantă .Ai dat destul de multe detali despre carte ,în primul rând și în al doilea rând, lipsește acel ceva ce te face să apeși pe butonul: CITEȘTE

Gramatică:
Aici nu sunt nici eu cine știe ce expertă, dar am observat 2 greșeli minione.

1.Pui virgulă înainte de "și".Corectați-mă dacă sunt proastă ,dar eu știu că nu se pune virgulă înainte de "și", dar repet nu se exclude să fiu proastă și să greșesc eu.

2.Diacritcile

Enervant este că, sunt momente când pui diacrtice și momente când nu.Ori le pui ori nu le pui asta este regula de aur.De asemenea câteodată le încurci între ele, dar nu exclud să fie vina tastaturii, dușmanul scrisului pe telefon.....

Poveste&personaje

Ceva la care mă pricep oarecum:)

Ideea magiei este des întalnită, și îți trebuie multă imaginație ca să o execuți bine.Tu, draga mea ai imaginație cu carul.

Ai un clișeu totuși: Sora ignorată de toți până și de familia ei.Ar trebui pe viitor să nuanțezi și relatia lui Onix cu părinții ei,oricât de cretini ai fi nu au cum să o ignore total și să nu îi cumpere cadouri de ziua ei.

Personajele sunt interesante, Onix îmi amintește oarecum de mine cu toată stângăcia ei,iar piticul este genial.La capitolul ăsta nu am ce să comentez.

Exprimare și stil:

Exprimarea ta este simplă,nu foarte dezvoltată ,dar nici de mahala.Plus ai doza aceea de realizm din replicile personajelor ,pentru că este ceva ce unii scriitori nu înțeleg: Nimeni nu vorbește profund mereu, în consecința nici personajele nu trebuie să o facă.

Deci.....un_Cartof continuă cu cartea nu te descuraja și valorificăți cât poți talentul, pentru că ascult-o pe Irina dacă nu o sa o faci îți va părea rău.

Aici închei.

Adio!

P.S :Nu dau notă că nu suntem la școală

~Ir

Critici Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum