()()()()-8

5 0 0
                                    

,,Esti a mea,ai inteles?"dau din cap negativ si el se încruntă. ,,De ce sa fiu eu a ta si tu sa fii al alteia?" Isi da ochii peste cap si isi retrage mâinile .
,,Am spus ceva gresit?" intreb ridicandu-ma in fund,la marginea patului. ,,Iesi! Târfo,ti-am spus că Socilia o sa dispară si tu tot faci fig-" nu îl las sa termine pentru că intervin.
,,Imi pare rau" spun si îmi iau rochiță de pe jos. Ma imbrac cu ea si bag tricoul lui in ea. ,,A fost o greșală.Nu o sa se mai repete asta niciodată,scuzati de deranj,stapane"imi încalt tenesi,ma mai uit o dată la el înainte de a iesi si am vazut dezgustul cu care ma privea.Eu? Tarfa? Am ajuns sa ma umilesc pentru un loc de munca? Gata,o sa plec de aici.Nu stiu unde. Poate inapoi la mama,Dar nu cred ca ma va primii,o sa-i fac probleme...Cobor încet scările,parca așteptând ceva. Pe canapea stătea un băiat. ,,Buna!" Incercam sa il ocolesc dar acesta se ridică si se pune in fata mea zâmbind. ,,Buna?" Raspund mai mult ca o intrebare.,,Eu sunt Edward, fratele vitreg a lui Willi,tu cum te numești frumoaso?" Ma deranja felul în care ma privea,mi se părea ciudat. ,,Mair,angajata casei,incantata" raspund politicos zâmbind si dând mana cu el. ,,Edi,de ce căcat vorbesti cu sluga asta?" Se aude vocea lui Will pe fundal. ,,Buna seara!" Fac câțiva pași până mana îmi este prinsă. ,,Parca am spus sa pleci din casa mea,de ce te dai la Edi,panarama? " Era Socilia. Cat o urăsc pe femeia asta! Îmi vine să o-
,,Dai drumul in momentul asta!" Edi intervine si ma ia in bratele lui. ,,Eu m-am băgat în seamă cu ea,asa ca dispari" eram lipită cu spatele de pieptul lui,mana o mana de a lui era pe talia mea si una pe umărul meu. Willhelm ma privea cu ură și veni spre noi.,,Iesi!" Spune către mine ,,Si tu,cum iti permiți?" Se adresează fratelui său. ,,De azi nu mai vorbi cu servitoarele mele,inteles?Mai ales cu una ca ea!" Era nervos si ce ma deranja era ca era nervos pe mine. ,,Eu am plecat,l-la revedere"ma balbai si ies din stransoarea lui Edi. Imi mai cer o dată scuze de deranj ,îl mai privesc o dată pe Will si îi spun noapte bună si ies.

*Ziua urmatoare*

Uf,nu am nici un chef  de lucru azi mai ales ca aseară nu am dormit.Ma gândeam cat de fraiera am putut fi.Cum am intraznit sa ma bag in viata lui mai ales stiind ca are o sotie?Chiar sunt o panarama..una mare. Ma urăsc pentru ce am facut. Era deja 8 si 17.Trebuia să fiu acolo la 8 fix. Eh,am întârziat și asta e.Nu o sa moara el de foame. Ma ridic din pat si stau in pozitia turcească ceva timp pentru a mi revenii din somn .Eram in tricoul lui si,atât. Imi iau o pereche de chiloți pe mine si niste pantaloni scurți cu talie înaltă.Schimb  tricoul si ma gandesc sa i-l inapoiez azi. Imi iau tenesi si ma dau cu parfum si asta este,sunt gata. Imi ban mâinile în buzunare si plec spre imensă clădire. Trec prin livin si la vederea lui Will si a lui Edi murmur un bună dimineața si plec spre bucătărie. Doar Edi îmi raspunse ceea ce ma întrista. Pregătesc clatitele si pun totul în farfurii. ,,Iei,clătite"spune Edi intrând în bucătărie ,,Inca nu sunt gata" spun si ma întorc spre el punând mâinile pe blat si dupa in san. La vederea lui Will ma întorc la ce făceam.Simteam o respiratie pe gâtul meu si m-am intors sa vad cine era. Edi. ,,Te ajut cu ceva?" Îl întreb pe acesta iar el zîmbește aratandu-si gropitele din obraji. ,,Edi,am spus sa stai departe de cele ca ea"aud vocea lui Will si îmi bag privirea in pământ.Edi îi spuse sa tacă iar acesta îl ascultă.Wow,Will tace! Imi mai zâmbește o dată si ma sărută pe obraz. Încremenesc cand îl văd de Will langa Edi tragandu-l de  braț. ,,Nu vezi ca nu te vrea prin preajmă? Asa e,iubito?"ultima parte am auzit-o doar eu. ,,N-nu e asa,compania lui e chiar plăcută." Zâmbesc stiind ca asta îl enervase pentru că ma prinse de sold si ma împinse în blat. ,,Ai uitat ca compania mea e si mai plăcută?" Imi șoptește la urechie si dupa ma sărută dupa ea.
,,Frate eu am plecat,am treaba! Sa te distrezi cu Mair! Socilia nu e acasa!" ma simt atât de murdară si de prost. Will sta cu mine cat timp aia nu e acasa?E clar,ma foloseste. ,,Edi!" Il strig iar la auzul numelui lui rostit de mine se intoarce. ,,Voiam să stiu dacă vrei să vii la anexa mea deseară,e ziua mea si ma gândeam ca o sa vi" îi spun iară acesta incuviinteaza. Da,era ziua mea. Nu voiam să afle nimeni dar nu cred ca vreau sa o petrec singură. Până la urmă e ziua mea.Edi pleaca si Will se uita in ochii mei. ,, Nu e nevoi sa imi spui 'La mulți ani'' susțin iară acesta se împinge mai tare in mine. I-am simtit prietenul treaz asa ca am incercat sa spun ceva dar cand am deschis gura acesta isi pune buzele sălbatic peste buzele mele.Nu îi răspundea la sărut,stăteam acolo ca o mumie încercând să îl îndepărtez.Am simtit o usturime pe fesa dreapta acesta fiind semnul lui de 'răspunde la sărut'. Il sărut inapoi si el ma ia pe sus ca pe un sac de cartofi. ,,Vreau sa te gust" dau din picioare dar în rest simt o usturime pe tot fundul . ,,Nu mai fii asa o nenorocită"spune urcând scările spre camera lui,cred. ,,Stiu ca vrei sa ma amagesti dandu-te la Edi si iti merge.Dar o sa-ti reamintesc a cui esti tu"

Gataaaa
                          *NEEDITAT*
LOVE ❤❤

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 07, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

YOUNG -NatyRapMonBTS & NataliaPeteriu Where stories live. Discover now