//////-6

11 0 0
                                    

~Mair~

,,Am spus eu sa pleci?" Fetele noastre erau foarte aproape incat nasurile aproape ni  se atingeau.I-am simtit respiratia calda pe fata si pun pariu ca sunt rosie ca racul. Ma uit la trăsăturile lui frumoase până ce ajung la buzele lui.Stau si ma holbez la ele un timp si îmi dau seama că sunt asa perfecte si poate sunt si moi...Nu!Stop!Gata Mair,esti nebună? Ma intreb până ce vocea stăpânului meu se aude în încăpere ,,Saruta-ma''. Ce sa fac? Nu stiu cum sa fac asta! ,,E-Eu,nu stiu cum sa fac asta" oricât de tare as vrea sa ii gust buzele si sa stam asa ceva timp,nu pot. Am o tragere de inima ca sărutul asta nu o sa însemne nimic pentru el ,,Atunci o sa te sărut eu". Ma trage de fese facandu-ma sa ma apropii cat mai mult de el,până când buza lui de jos o atinge putin pe a mea .Fluturii din stomac nu ma lasa in pace si simt o senzatie acolo jos. Buzele noastre se unesc si un sărut ia naștere.

~Autor~

Willhelm se simțea atât de bine langa ea,Mair  deja îl plăcea doar ca îi era greu să recunoască. Sărutul se transformă în ceva mai mult si Wilhelm îi mușcă buza Mairei pentru a-i  permite limba înăuntru. Mair l-a mușcat la rândul ei de buza si acesta a marait la gestul fetei.

~Mair~

Ne desprindem din sărut. Ma uitam in ochii lui,asa frumoși. Hai Mair,recunoaște te-ai îndrăgostit!
Am de ales? ,,Te-ai udat deja,doar de la un sarut? Esti si foarte calda si..tremuri"
,,P-poftim? Nu m-m-am udat!Eu...uh!"
Gem eu pentru că acesta isi misca mana de sus in jos pe piciorul meu aproape de zona mea feminină. Acesta îmi atinge punctul cu un deget facandu-ma aproape sa zbier. ,,Uh..e-este gresit" reușesc să șoptesc la urechia lui înainte ca acesta sa imi atingă din nou feminitatea. ,,Dar iti place atât de mult,iubito! Recunoaște,te înnebunesc! Si,ma placi" se uita in ochii mei,eu incercam sa imi întorc privirea iar acesta observa si îmi prinde bărbia cu două degete. ,,Astept" ma trage de un picior eu fiind nevoită să îmi incolocesc picioarele in jurul lui,el punandu-ma pe blat. De ce simt ca o sa bubui cand ma atinge? Poate îl iubesc? Nu cred. Doar îl plac sau e pur si simplu o atracție fizică între noi. Imi pune mana in interiorul coapse facandu-ma sa icnesc.Si le misca chinuitor de lent spre zona aia care-mi da bătăi de cap. Ajunge cu o mana pe suprafața chilotilor negri cu dantelă si se lipește mai mult de mine. Eu îmi pun mâinile pe mâinile lui încercând să le depărtez.Adica sunt de putin timp aici si el este între picioarele mele cotrobaind între ele. Dacă ar auzi mama ar înnebuni! ,,Te rog,iubito.Lasa-ma sa te fac sa te simti bine" șoptește el si dupa îmi sărută gâtul urmând sa-l muște. ,,Uh,Will-ah" Voiam să îi spun ceva însă acesta îmi dăduse chilotii intr-o parte si punând un deget pe mine. ,,Si spuneai ca nu esti uda,nu? Craceste-te!" Îmi sopteste acesta de parca ne cunoastem de o viață (N/A si asa este) Fac cum spune.Chiar voiam să văd unde ajunge cu asta. ,,Mai mult iubito,desparte picioarele astea frumoase pentru tati.Imi place mult rochia ta,te face sa arati atat de bine si pe mine sa ma trezesc" Vorbeste atat de porcos si imi place.Din nou le depărteze iar acesta îmi trage chilotii pe coapse . ,,W-Willhelm,recunosc-" înainte să mai spun ceva Socilia intra in bucătărie.,,Willi! Ce face cu tarfa asta aici?Ai ajuns sa te futi cu servitoare? Si tu,curvă,iesi imediat din casa mea!" Willhelm  îmi trage chilotii pe mine si eu ma dau jos de pe blat. ,,Imi pare rau,iubito. Nu am vrut,te rog sa ma ierti" eu stăteam acolo privind spre pantofii mei. ,,Va rog sa ma scuzati." Spun si dupa plec din bucătărie.Cum?Cum am putut sa-l las sa ma atingă?Cum? Este la fel ca toti baietii.Il urăsc.

După o oră

Stau in camera mea plangand.Am terminat toată treaba prin casă si nu stiu ce sa mai fac. Cred ca am sa pictez. Dap,îmi iau pe mine o cămașă si îmi prind părul intr-un coc. Am spus că nu o sa port nimic pe dedesubt doar lenjeria mea rosie dantelata la margini. Ma apuc de pictat si îl pictez pe el,cel care m-a făcut să mă simt si bine si rau in acelasi timp. Îi desenez conturul fetei si de acolo începe tot.

După 3 (trei) ore

In sfarsit am terminat .Ma uit la ceasul meu de buzunar atârnat pe perete. Trebuie sa-i pregătesc prânzul stăpânului. Sper doar sa fie o altă servitoare prin casă sa ii trimita ea prânzul. Ma ridic pe pe scaun si îmi schimb hainele. Imi aleg o fusta roz  si un top care se potriveste cu ea,un top roz cu pietricele roz. Imi place rozul .Ma face sa arat ca un copil de 5 ani dar mie imi place. Ma simt mai drăguță. Imi fac un dus si îmi iau o lenjerie neagră,evident cu hainele pe care mi le-am ales. Ies pe usa si închid anexa. Ma îndrept cu pasi mici spre ,,casa" stăpânului. Imi tremura picioarele in tenesi.Intru pe intrarea din spate  si ce e mai greu vine .Trebuie să trec prin living.Incerc sa trec neobservată ,pentru că el era acolo.Dar nu era singur. Era si Socilia,normal! Stăteau îmbrățișat uitandu-se la focul din sobă.Gretos. Normal ca nu puteam sa scap fara comentarii. ,,A venit si cenusareasa!Ce vrei?Sa iti mai faca Willi ceva? "
Nu o bag in seama însă ma uit la Willhelm care isi misca buza si ma privea în felul ala,in felul lui.Eu îmi prind buza între dinti si ma uit in jos,dandu-i drumul. Stiam ca trebuie sa vorbesc cu el. ,,Ce vreti de mâncare stăpâne?" Socilia pleaca,în sfârșit dar se lovește de mine in drumul ei. ,,Pe tine,iubito" îmi dau ochii peste cap si îi întorc spatele mergând spre bucătărie. ,,Friptura sa fie" spun înainte să plec .Observ in drumul meu ca acesta se ridică venind spre mine.

Cel mai lung capitol,smr!! Mai vine unul imd pentru am idei,multe

YOUNG -NatyRapMonBTS & NataliaPeteriu Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum