Bölüm 15

3.1K 233 18
                                    

"Daha iyi ne olur biliyor musun?" Adrien, Marinette'in yatağına oturup ona sarıldıktan sonra sordu. Genç kız yukarı bakarken Adrien çenesini onun omzuna yasladı.

"Ne?" diye Marinette sorduğunda, Adrien onun parmaklarını tutarak onlarla oynadı. Genç kızın kulağına biraz daha yaklaştı ve fısıldadı.

"Kurabiye." Genç kız gülerek şakacıktan onu uzaklaştırdı.

"Nerede olduklarını biliyorsun. Git biraz al."

"Ama istemiyorum," diye bağırdı Adrien.

"Eh, bu durumda az kurabiyesiz kalacaksın, çünkü şimdi ayakta durmuyorum" diye Marinette güldü.

"Az kurabiyesiz bir kelime bile değil." diye genç erkek güldüğünde Marinette, "Biliyorum. Ben uydurdum" diye onun üzerine eğildi ve onu kendine çekti. Yeşil gözlerinin içine bakıp ona doğru eğildiğinde yapmak istediği şeyi Adrien yaptı.

"Aman tanrım, cidden bu...-" Alya, ikisinin de içinde bulunduğu pozisyonu görünce delirdi.

"Bana kediyi aldattığını söyleme!" -diye Alya haykırdığında, Marinette beceriksiz bir şekilde Adrien'den ayrıldı ve yatağından ayrılarak merdivenlerinden aşağı yürüdü.

"Bekle, sen ve Kedi hala beraber misiniz?"-diye Adrien role girdiğinde, Marinette ona ölü bir bakış attı, bu yüzden genç erkek hemen ağzını kapattı.

"Adrien, açıklar mısın yoksa ben mi yapayım?" Marinette sordu.

"Ah hayır, ona söylemiyorsun."

"Ama ben..." diye genç kız bağırdı ve devam etti. "Bu senin seçimin, ona sen söylersin, yada ben söylerim. Ne diyorsun?"

"Ona söylersem sana daha fazla bağırır." Marinette genç erkeğin şaşırmış yüzüne bakarak güldüğünde, Adrien kız arkadaşının şantaj yapmaktan hoşlandığını asla bilmiyordu.

"Tamam, tamam. Ona söylüyorum." Marinette, Adrien yataktan atlarken onu izliyordu. Alya orada öylece durup onları izlerken, neler olduğunu hala bilmiyordu.

"Seni seviyorum, ama bazen seninle olmak gerçekten zor olabiliyor."

"Bunu bir kez söyleyeceğim ve dinlesen iyi edersin, çünkü tekrarlamayacağım."- dedi ve Alya başını salladı.

"Ben Kara Kedi'yim" Diyelim ki bundan sonra bir şeyler duyuldu ve biri bağırdı.

"MARİNET YİNE KURABİYE İSTER MİSİNİZ?"-hayır bu, Alya değildi. Tom'du.

SON

__________________________

Ve hikayemizin sonuna geldik. Aslında bu hikayenin bu kadar çabuk biteceğini sanmıyordum ama yinede mutluyum. Hikayenin sonunu bazılarınız anlamaya bilir. Yani şöyle oldu. Tam Alya Adrien'ın kimliğini öğrendiğinde, Tom aşağıdan bağırıp onlara sesleniyor ve her şey karışıyor. Şimdi Adrien ve Marinette durumdan kurtulsunlar bakalım dfghdhfghdfgh.

Vote ve yorumlarınızı unutmayın.

Sizi seviyorum...

Soulmates - Ruh Eşleri [TR]Where stories live. Discover now