Bölüm 1

7.9K 460 131
                                    

Derler ki, herkes genellikle 16-cı doğum günlerinde, diğer yarısını gösteren bir işaret alır. Bu sevmediğiniz biri olabilir, ama yine de bu istediğiniz her kesi sevebileceğiniz bir dünyaydı.

Ruh eşleri her zaman birlikte olmazlardı. Kahrolası hayat bile, bazen ruh eşlerinin kavuşmasından memnun değildi. Marinette hala 15 yaşındaydı ve bir gün sonra olacak doğum gününü bekleyemiyordu.

Alya da arkadaşını mutlu görmekten heyecan duyuyordu. Zaten kendisinin ruh eşinin Nino olduğunu biliyordu, çünkü omzunda açık renkte küçük bir çift kulaklık izi görünüyordu. Ruh eşlerinin işaretleri genellikle aynı noktadaydı, bu yüzden Nino onunla aynı yerde bir Wi-Fi imzası taşıyordu. Birlikte olmasalar bile, birbirlerini sevdikleri çok açık ve artık bariz şekilde belli oluyordu.

Adrien ise işaretini hep kapalı kapalı tutuyordu. İşaretinin ne anlama geldiğini bilmiyordu ama işaretinin Leydisi ile ilgisi olmadığını biliyordu.

O sabah Marinette gözlerini açtığında, mutlu bir şekilde izi aramaya başladı, ama onu görünce, nefesi boğazında tıkalı kaldı.

Bu kesinlikle onun ruh eşinin Adrien olduğunu gösteren bir işaret değildi.

Bileğindeki yeşil ve siyah bir pençe vardı ve bu ruh eşi olan ortağına aitti.

_________________________

Evettt.....İlk bölüm çok ama çok kısa ama bu bir başlangıç. Daha neler olacak neler. Sabırlı olun zaten bu kitapta oy sınırı yok ve kitap her gün yayınlanacak. Umarım sevmişsinizdir.

İnstagram hesaplarım aşağıdadır.

Özel hesabım: eliyevarefiqe_art_

Kitaplarım için ayırdığım hesap: miraculous_winx_

_________________________

Vote ve yorumlarınızı unutmayın.

Sizi seviyorum.......

Soulmates - Ruh Eşleri [TR]Onde as histórias ganham vida. Descobre agora