Tefeci Ahmet ve Adnan'ın Ailesi

9 0 0
                                    

-Alo,Celal n'aptınız? İlk kimden başlıyoruz?

-Abi Ahmet'i araştırdık.Plan yerinde olayı ben anlatırım.

-Tamamdır.Topla bizimkileri mekana.2 saate orada olsunlar.

-Saat 11 abi.Biraz geç değil mi?

-İşleri çabuk bitirmek istiyorum Celal.Uzatmanın anlamı yok.Tehlikeli sularda yüzüyoruz.

-Tamam abi.Ben hemen topluyorum.

-Tamamdır ben mekana geçiyorum.

Adnan mekana gider.Celal herkesi toplamıştır.Kara tahtanın başına projeyi çizmiştir.Herkes Adnan'ı bekliyordur.

Adnan:

-Hepinize Merhaba arkadaşlar.Sanırım Celal niçin bu saatte toplandığımızı anlatmıştır.Şimdi Celal,bu adam nedir necidir?Kimlerdendir?

Celal:

-Şimdi abi.Adamımız Tefeci Ahmet.Bu arkadaş Çakmak mahallesi ve çevresinde yüzde %200 le borç verip senet imzalatıyormuş.Araştırırken rast geldim bunun oltaya gelenlerden biri de senin babanmış abi.

Adnan şaşırarak:

-Be,be,ben,benim babam mı?Yani o yüzden mi küçükken beni okutmadılar?

Celal:

-Aynen öyle abi.Biraz daha araştırdım.Baban kumarda baya bir yeniliyor.Sonra masadakiler tehdit ediyor.Tehdit edince babanda tefeci Ahmet'e gidiyor.Ondan sonra sen okula başlıyorsun.Aynı zamanda işe.Babanda kahrından içkiye düşüyor.Senin hikaye öyle.Sonra evle bağını kopardığında da babanı öldürüyorlar.O sırada annen karşı çıkıyor onu da dövüyorlar orada dayaktan bacaklar felç kalıyor.Sonra bir gün dayanamayıp atlıyor bir yerden.Metin'iyse bu temizleyeceğimiz Alpay var ya.. Onun oto hırsızlarından biri olarak buldum abi.Alpay'ın namı da Parçacı Alpay.Oto hırsızları çalıp buna satıyor bu da parçalıyıp n'apıyorsa yapıyomuş işte.Karşılığında isteyene para isteyene uyuşturucu veriyormuş şerefsiz.

-Peki Aleyna?

-Uğursuzun birinin karısı olmuş.Kocası hapiste.Kendi de evlere temizliğe gidiyor.3 çocuğu var.

-Şu ahmeti temizleyelim sonra Alpay'a bakalım.Şimdi benim aileyi bırakta işe odaklanalım.Bu Ahmet nasıl çalışıyor?

-Abi adamın namı var zaten.Zırt bırt polislerle çatışıyor.Buna işte fakirler geliyor felan.Milletin evine el koyuyor.Kafasına silah dayıyarak noterde evini alıyor.Bu Enis denen adama satıyor.Enis'te ev felan yapıyor.Onun da sokakta ayrıcana torbacıları var.Milletten zorla gecekondusunu alıp yapıyor.Ayrıca şu orman yakıp otel yapan cinslerden.Devlet büyüklerimize para yediriyor.

-Teşkilat oluşturmuş bunlar.Sandığımdan daha zor olacak.

-Evet abi.Bu Ahmet'in mekanı değişiyormuş.Bunun borçlularından biriyle konuştum.Her ay bi mekanına gidiyor.Yazında tatil bölgesindeki fakirlerle uğraşıyor.Bu ay mekanı Kocaeli'de sanayi bölgesi.Çakmak mahallesine yılda 2 kez geliyor.Geçen ay mahalledeymiş işte.

-Tamam.Kocaeli'nin tam nerelerinde?

-Sanayi bölgelerinde.

-Tamamdır.Salı gününe kadar hazırlanın.Furkan seni görevlendiriyorum bu sefer.9 günün var.Bir adamı kafalıyorsun.Geçen yaptığımız taktikle C4 kurduruyorsun.Sonra salı günü silahlarla biz geliriz Kocaeli'ye.Oradan basarız.Suzan'ı da al.Bilgisayarlarla arası iyi bir kız.Belki yardımı dokunur.

Furkan:

-Abi bak bugüne kadar dediğin herşeye tamam dedim ama bu sefer yapma gözünü seveyim.Önceki seferki baskında biz milleti bekliyoruz hanımefendi rujunu tazeliyordu.Neymiş elaleme kötü mü gözüksünmüş.

Adnan:

-Suzan harbiden abartmışsın.Bir daha yapacaksan eğer operasyon başında yap.Adamlar sana nişan aldığında durun bir dakika mı diyeceksin?

Suzan:

-Aman be.Siz güzellikten ne anlarsınız?Tamam tamam bir daha yapmayız.

Furkan:

-Asiye bak.Havan kime kızım?

Suzan:

-Sana lan.Var mı diyeceğin?

Adnan:

-Şşt,şşt.Gidin başka yerde kavga edin.Kavganız için toplanmadı bu kadar adam buraya.Şimdi Mert,silahlar sende olsun.

Mert:

-Tamam abi.

Adnan:

-Toplantı bitmiştir.Dağılabilirsiniz.

Çakmak MahallesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin