İşler Oldukça Karmaşıklaşıyor

16 0 0
                                    

Adnan'ın iç sesi:

-Elde var 4 milyon.Sanırım artık işlere başlıyabiliriz.Önce bir malikane alalım.sonra bir spor araba.Restoran kuralım ki polis anlamasın.

Restoranlar kurulur.Devamlı gelen parayla yeni yeni bayiiler kurulur.Ayrıca bayiliklerde verilir.53 tane bayii ülkenin heryerindedir.

Adnan,Celal'i arar.

Adnan:

-Toplantı.Bizim mekanda.Herkesi topla.

-Tamam abi.

Herkes toplanır.

Adnan:

-Evet beyler şimdi aklınızda 2 soru var.Biz buraya neden geldik?İş için mi?evet iş için ama biraz daha farklı.Şimdi bildiğiniz üzere soyduğumuz bankadaki parayla yatırım yaptım ve büyüdüm.Şuan aylık gelirim 1 milyon dolardan fazla ve ben bu parayı Çakmak Mahallesinin yeni babası olup oradaki oyunu bozmak için kullanacağım."Benim yanımda olacak var mı?" diye soracaktım.

Kemal:

-Ben yokum aga.O kadar büyük kişileri karşıma alamam.

-Vay be.Demek sen de yapacaktın kazığını.Neyseki tahmin etmiştim.

Adnan çıkarır silahını ve tek atışta Kemal'i vurur.

-Neyse,safın tekiydi zaten.Devamlı bela alırdık.Evet var mı katılan?Sizi de işinizin gücünüzün başına koyabilirim ve hepiniz benim gibi kara geçmişinizi temizleyebilirsiniz.

Celal:

-Ben yanındayım.Yalnız o mermiden korktuğumdan değil,yanında olmak istediğim için

Mert:

-İşe yararsam ben de varım.

Furkan:

-İşimin gücümün başına koymana gerek yok.Ben tetikçi olarak doğdum,tetikçi olarak ölürüm.Beni de say.

Adnan:

-Benim için sorun yok Furkan.senin tercihin.Mert sen şoförümsün sözde.Furkan sen korumam.Celal sen kahyasın.Hadi bakalım.yeni isimleriniz Mert sen Hasansın,Furkan sen de Sadullah,Celal sen Erkansın.Bunlarda yeni telefon ve kimlikleriniz.Dışarıda 3 tane siyah araba var.Sizindir.Anahtarları masaya koydum.Alırsınız.Hadi Allah'a emanet.

Düzen kurulur.Mert,Furkan ve Celal Adnan'ınmalikanesinde yaşamaya başlarlar.Adnan tanınmamak için estetik olur.Çokyakışıklı olmuştur ve artık çakmak mahallesine şube açarak işe başlarlar... Adnanhergün şubeye uğramaktadır.Gizli bir kod koyarlar restaurant'a.Kod ise şudur"Bana extra olarakta menüme şeker ekler misiniz?" bunu duyan kasiyer hemtorbacıdır hem kasiyerdir yani..    

Çakmak MahallesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin