Partea a III-a, in pod

189 4 3
                                    

Agentul ala prost ne a adormit si ne a adus unde voiam. Totul mergea perfect. Acum nu trebuie decat ca Magda sa faca ceea ce trebuie. Nu le am spus celorlalti asta, dar am intrat in contact cu ea. Ea trebuie sa o omoare pe Buller, in timp ce Alvarez o ia pe printesa, iar eu ii tin la distanta pe calaii ei. Magda e deja in pod, in debara.

B:-Deci.....aici e micuta ta printesa pe care o tot cauti. Eu nu te inteleg. De ce o vrei asa de mult ?Hmmm....Nu conteaza, oricum o voi distruge. Chiar. Acum. In. Fata. Ta.

*Selly refuza sa vorbeasca pentru a nu isi strica planul cu gura lui mare*

B:-Asa deci. Vrei sa joci? Hai sa jucam! Pentru fiecare minut de tacere ii voi rupe cate un os amicului tau de aici. Ceasul ticaie Andrei. 56, 57, 58, 59...

S:-Nuuuu! Opreste te!!! Vorbesc !

B:-Da i bataie!

Selly o abureste cu informatii false, in timp ce Alvarez se dezlega si elimina paznicii unul cate unul. Atunci cand Buller realizeaza ca e fara aparare si singura, incearca sa l impuste pe Selly, dar atunci Magda vine in spatele ei si o impinge peste fereastra. Alvarez ia printesa si se pregateste sa plece. Selly ii spune Magdei ca trebuie sa se duca cu el pentru ca vin agentii de paza. Magda ii spune lui Alvarez sa plece si sa nu se uite inapoi.

Dupa mutarea printesei, Magda preia controlul. Il pune pe Selly sa ii aranjeze binisor pe paznici, dandu i una dintre sosetele cu greutati ale lui Exploit(sunt umplute cu nisip), pana cand isi duce planul la final. Dupa ce isi termina treaba, Magda, il ia pe Selly si fug pe fereastra. Selly ii spune ca vor fi urmariti, dar exact in acel moment Magda arunca un chibrit aprins la baza cladirii. Aceasta se transforma intr o bila de foc, iar ei continua sa fuga spre ceilalti youtuberi.

Odata ajunsi la hotelul abandonat unde au instalat ultimul echipament electronic ramas, toti il asalta cu intrebari. El le spune sa taca si cere sa i se dea printesa. Acum urmeaza marele moment in care chiar aflati ce este, de fapt, printesa. Este o papusa costumata in printesa. Selly ii rupe capul si scoate stick ul din gatul ei plin cu vata. Il introduce in calculator si sterge definitiv virusul ce a indus o stare de hipnoza intregii tari pentru a uri youtuberii.

Totul s a terminat frumos. Pana si Vasco era viu si chiar a reusit sa iasa din cladire inainte sa ia foc. S a cam suparat, dar dupa i a trecut pentru ca l a imbratisat Dia. Selly si Magda spre dezamagirea unora, nu s au impacat. Gami a ramas tot singur. Iar Exploit si a deschis propria fabrica de sosete cu nisip, a numit o Armoriu.

Sfarsit !!!

Selly si recuperarea printeseiWhere stories live. Discover now