Partea a II-a, in tuneluri

287 1 0
                                    

In momentul in care a castigat "Buller", youtube rii s au adunat si au creat o organizatie ce conspira imporiva ei. Pentru ca ea a mintit despre tot ceea ce inseamna sa fii youtuber. Ne a obligat sa ne parasim familiile, sa dormim pe pamant si pe mine SA DORM LANGA EXPLOIT CARE SFORAIE MAII ! Revenind la subiect, am reusit sa gasim niste tuneluri subterane pe care le am modificat si pe care am reusit sa le conectam in toate orasele din tara. Acum ne aflam in cel de sub Bucuresti pentru ca aici e sediul lor, Sedly.

S:-Fiti atenti care este planul! Vom urma bazele planului muntenilor, dar noi nu vom sfarsi inchisi in pivnita javrei de tortura ca ei sau ca Vural....odihneasca se in pace! Gami si Dia se furiseaza prin aerisirea de la baie si scapa de paznicii de la etajul 3, Exploit, tu trebuie sa scapi de cei de la etajul 2. Acum vine partea grea. Nu am crezut ca voi spune vreodata asta, dar....Alvarez tu vii cu mine. Trebuie sa fim prinsi ca sa ne duca cat mai aproape de printesa. Dupa ce eliminati paznicii trebuie sa fugiti cu totii. Toata lumea a inteles ce are de facut ?

D,G,A,E:-DAAA !!


*toti pleaca sa si indeplineasca rolul in aceasta misiune*

Dia si Gami reusesc sa se strecoare cu usurinta prin aerisire si cand ajung pe holul cu paznici se pregatesc de lupta. Erau doar 3. Primul care i a vazut a fost cel dinspre lift. Acesta a atacat. Dia s a speriat super rau asa ca a tipat, si a luat geanta(pe care n o lasa vreodata acasa) si l a lasat lat cu o lovitura puternica dupa ceafa. Tot ea s a ocupat si de ceilalti 2, facundu l pe Gami sa se simta inutil.

Exploit a urcat pe zidul dinspre N-E cu ajutorul unei scari. Cand a ajuns la agentii de paza, a avut de a face cu 2. L a lovit mai intai pe cel care era cel mai aproape de el cu o soseta cu "greutati". Dupa aceea l a lovit pe cel de langa lift. Dupa ce s a asigurat ca sunt bine batuti amandoi, i a tarat in debaraua de la acel etaj si i a incuiat inauntru.

Era randul lui Selly sa dea tot ce are el mai bun pentru a ajunge la printesa si al lui Alvarez pentru a i arata Diei ca inca lupta pentru drepturile youtuber ilor si ca nu s a lasat afectat de moartea Verei, care s a sacrificat in timpul unui atac surpriza pentru a scapa el. Au intrat in cladire si au vazut 3 paznici ce se indreptau spre ei. Nu au incercat sa riposteze. Au fost tarati in camera principala de la etajul 1. Acolo ii astepta "Buller".

B:-V am oferit iesirea sigura din tara si bani si voi continuati sa va luptati !

S:-Nu ne vom opri cat timp suntem in viata! Te vom infrange!

B:-Pai ma bucur sa aud asta, pentru ca pe tine te omor primul frumuselule. Asa cum am facut cu Vasco. Agenta mea v a avertizat!

*Javra se uita spre unul din agentii de paza*

B:-Adam, du i in pod!
Adam:-Da doamna.

Selly si recuperarea printeseiTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang