Huvudrollen

19 2 0
                                    

Helin: Hon har brunt hår och bruna ögon. När han skrattar får hon hål i kinderna som alla tycker om. Hon är en som blir lätt arg men på insidan är hon någon helt annan människa. En snäll människa. Egentligen är hon bara snäll mot de som är snäll mot henne. Hon blir inte lätt kär och är en svår tjej. Men om hon blir kär så betyder det att hon verkligen älskar honom. Och ibland på utsidan ser hon jätte glad hon men ingen har någon aning hur ledsen hon är inuti. Hon är inte social och går aldrig ut. Hon är en som har blivit riktigt sårad. Kanske är det därför hon är så här, och hatar nästan alla killar. Hon har aldrig respekt för de. Och hon blir själv även kallad för kille ibland. Hon ser inte sig som en vacker person. Men hon är den roligaste bästa vännen man kan ha och man kan alltid lita på henne.  Och om hon vill något så ger hon inte upp så lätt.

Fadi: Ja han... han är något helt annat.  Han är en väldigt söt kille. Han är lång, han har bruna ögon, och har orange hår. Han är också en rolig person. Han och Helin pratar samma språk. Han bråkar mycket och ingen vet vad som händer inuti honom. Helin ser någonting på honom som ingen annan ser. Han råka bli granne tillsammans med Helin. Han är helt enkelt den vackraste människan som finns. Han blir också lätt arg och han är ärlig. Han pratar med folk utan att såra de (vissa), vilket är motsatsen till Helin. Han är även världens konstigaste människa. Han beter sig konstigt.

Samar och Diya: De är Helins bästa vänner och allt är deras fel. Det var de som börja med den här långvariga döden. Men de finns alltid där för Helin och Helin finns alltid där för de. Diya har vin röd hår, är rolig, bästa vän, bra på basket och gråter ofta. Samar har långt lockigt hår, bruna ögon, bra på fiol, bästa vän, och hon håller det mesta kvar inuti sig själv istället för att berätta.

Ahmed och Ahmed2: De är Fadis bästa vänner och de är som bror alla tre. Ahmed är tillsammans med Samar och Ahmed2 är tillsammans med Diya. Dessa par gör slut och blir tillsammans minst tusen gånger, men ändå älskar de varandra jätte mycket. Men det kommer inte att hålla kvar snart. Ahmed har gröna ögon, brunt hår och kommer under en kort tid förändras, (på ett dåligt sätt). Ahmed2 har mörka ögon, mörkt hår och är en onödig människa. Han blir lätt arg och avundsjuk. Det blir Ahmed med.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 31, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Kärlekens DödWhere stories live. Discover now