zwei

16 0 0
                                    

ρόσφατα ολοκλήρωσα την τέχνη της Ελληνικής Γλώσσας. Και θα ήθελα να αφιερώσω ένα κεφάλαιο για λογαριασμό της ψυχής του και την άρση των λέξεων και της παρουσίασης. <3

Παρακολούθησα με προσοχή την δυσάρεστη κατάσταση. Δεν θα είχα συνεχίσει να πηγαίνω αν δεν ήταν για τη μητέρα μου, μου έδωσε ένα φως, αναζωογονητικό και μπήκα μέσα στους διαδρόμους του μερικού, αναμενόμενου και άγχους. Ήμουν πάρα πολύ.

Η κυβέρνηση κούνησε το χέρι μου, καθώς την πλησίαζα με νευρικότητα. Χαμογέλασε ένα ζεστό, αμαρτωλό χαμόγελο, πριν να το γελάσει και να με οδηγήσει στο Pool Moon. Είπαν ότι θα επιβιώσω επειδή δεν υπήρχε πανσέληνος. Σημαίνει όχι Άνθρωποι.

Μου ζητήθηκε να πάρω μαζί μου 5 στοιχεία σε αυτό το 78ωρο ταξίδι. Ήταν μια σκληρή απόφαση, αλλά κατέληξα με ένα σημειωματάριο, ένα κόσμημα που ανήκε στη μητέρα μου, ένα φρέσκο ​​κουβά με μύδια και ένα ακόμα πράγμα. Ελπίδα. Ελπίζω να περάσω τη δοκιμή που συνοψίσαμε, τι εγώ ήμουν; Πήρα μια ματιά πίσω στην οικογένειά μου και μίλησε, χαμογέλασαν στο συμπαθητικό χαμόγελο και θα μπορούσα να πω γιατί. Η κυβέρνηση είχε το χέρι της στηριζόμενο στην πλάτη μου. Είστε έτοιμοι να με σπρώξετε!

Η ουρά μου στρίβει καθώς έπεσα στα βάθη της πισίνας της Σελήνης. Βλέπω προς τα πάνω και είμαι συναντημένος με τα ειρηνικά λόγια των Enchantresses, αλλά έχουν έναν σκοτεινό τόνο σε αυτούς.

"Παιδί, είναι επικίνδυνη. Αυτό δεν είναι δοκιμή, βρίσκεστε σε μια οπτική οθόνη αυτή τη στιγμή, δεν είναι Γοργόνα, είναι άνθρωπος. "

Αυτές οι 23 λέξεις άλλαξαν όλη μου τη ζωή, όλη μου την προοπτική.

Meine tiefsten Sorgen, als du Zeuge meiner Versuche wurdest, ein Kapitel auf Griechisch zu meistern. Ich werde bald updaten und es wird noch viel länger dauern.

Auf Wiedersehen, und einen schönen Tag! :)

 🌑🌑 Full Moon 🌑🌑Where stories live. Discover now