Kommer aldrig ud mere

345 5 0
                                    

Jessicas synsvinkel:

Da jeg kom hjem, løb jeg op på mit værelse og låste døren. Hvad skulle jeg gøre nu. "Er der noget galt skat?" "Nej mor har det helt fint." "Okay sov godt." Jeg er glad for jeg har en mor der ved hvornår hun skal lade mig vare. Resten af aften stod jeg under den kolde bruser. Jeg kan aldrig mere vise mig på skolen, ikke efter det der er sket.

Næste morgen vækkede min mor mig ikke, så jeg sov til klokken et. Igen jeg har den bedste mor i verden. Da jeg gik ned, lå der en seddel på bordet. Far er ude og fiske med Chris. Jeg er hjemme kl 17:00. Mor. Okay en dag alen inden jeg skal sige til dem hvad der er sket, er godt, så kan jeg tænke over hvad jeg skal sige. Lige pludselig kan jeg hører min mobil der ringer. Jeg kigger hurtigt på den. Lydia. Jeg smider den hurtigt fra mig. Hvad hvis de kommer her? Jeg må væk lidt. Jeg cykler ud til skoven. Jeg beslutter mig for at tage en lille gåtur. Der er dejligt i skoven, man kan hører fugle synge, bladene i vinden og den friske luft mod mit ansigt. Jeg kan mærke mobil vibrerer. Jeg tager den op og kigger. Mor. "Hej mor." "Hej skat hvor er du henne?" "Ude og gå en tur. Hvorfor?" "Jeg kom bare tidligt hjem og så du ikke var her." "Når. Undskyld skulle nok havde lagt en seddel." "Det går nok. Når du kommer hjem kunne vi også snakke om hvad det i går handlede om inden far kommer." "Lyder som en god ide. Går hjem ad nu."

"Skal jeg starte eller vil du?" "Det skal jeg nok. Æhmm der var fuld måne i går. Og min øjne begyndte at lyse jeg kunne ikke styrer det, så jeg løb hjem, men Scott fik fat i mig, og gad ikke give slip før jeg så på ham. Også kan du vist gætte resten." Min mor sagde ikke noget kiggede bare på mig. "Skal du ikke sige noget?" "Ved de du er true alpha?" "Nej. Jeg løb efter jeg havde vist dem mine øjne." Der gik lang tid før hun sagde noget igen. "Hvad skal vi gøre?" "Det ved jeg ikke du er den voksne." "Okay det her er hvad vi gør. Vi venter og ser hvad der sker." "Venter?" "Ja venter." Okay vente. Fint. Så vi skal flytte på mandag? Det her er vanvittigt. Hvad er der at vente på?

Da min far kom hjem gav min mor ham hele turen. Han blev mega sur men mor fik ham beroliget. Lørdag gik hurtig, kun fem opkald fra Lydia, to fra Scott og et fra Stiles. Og jeg svarede ikke nogen af dem ingen har vært her hjemme, måske er de bange for at hele min familie er som mig, men nej kun lille mig er en varulv.

Søndag gik også hurtigt ikke så mange opkald som lørdag, men jeg skulle ikke slippe helt for dem. Det eneste jeg tænkte på var i morgen. Hvordan skal jeg undgå tre mennesker en hel dag (Malia og Kira tæller ikke. Tror ikke de kan lid mig. Jeg tror de tror jeg er der for at stjæle Stiles og Scott) Det lyder umuligt, men mor siger jeg skal tage af sted. Nu er hun ikke verdens bedste mor mere.   

New Alpha - Teen Wolf FanfictionDove le storie prendono vita. Scoprilo ora