Κεφάλαιο 27

1K 170 11
                                    

Προσπέρασε το αναίσθητο κορίτσι και πλησίασε τις σκάλες πριν κοιτάξει για τελευταία φορά την Μπεθ. Ήξερε το ότι αυτό το πάρτυ θα τέλειωνε γρήγορα και έτσι δεν χρειαζόταν καν να μπει στην διαδικασία να κρύψει το κορμί της. Το έκανε έτσι κι αλλιώς. Το κορμί της Μπεθ σηκώθηκε στον αέρα και αιωρήθηκε μέχρι  μέσα στο δωμάτιο. Η πόρτα έκλεισε πίσω του. Η Κάθριν χάιδεψε το πρόσωπο της. "Ωραία είναι εδώ" μονολόγησε "τίποτα δεν έχει αλλάξει". Άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες.

Ο Τζούλιους καθόταν σκεπτικός στο γραφείο του. Σκεφτόταν τι είχε γίνει. Πόσο εκείνος έφταιγε για ότι είχε γίνει. Ήξερε πόσο κακιασμένη μπορούσε να είναι η Σκύλλα, αλλά δεν τον ένοιαζε το τι θα έκανε σε ένα αθώο κορίτσι. Τώρα που την γνώρισε ήθελε να τα κάνει όλα αλλιώς ακόμα και αν αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην την γνώριζε ποτέ. Φοβόταν μην την χάσει αλλά θα ήταν καλύτερο να φύγει μακριά τους παρά να κείτεται νεκρή πάνω στην κρύα πέτρα. Είχε ακουμπήσει το κεφάλι του πάνω στα χέρια του. Ήταν τόσο μα τόσο κουρασμένος. Αυτή η εβδομάδα πέρασε χωρίς ανάσα. Αυτό χρειαζόταν μια ανάσα, χρειαζόταν να ανασάνει λίγο. 

Η πόρτα άνοιξε αργά, από πίσω στεκόταν  η Κάθριν μέσα σε ένα αέρινο φόρεμα που φαινόταν σαν να έπλεε. Έπεφτε σαν ένας κάτασπρος καταρράκτης πάνω στο κορμί της αγκαλιάζοντας το γλυκά. Του χαμογέλασε. Αυτό το χαμόγελο τον έκανε να ηρεμεί. Η καρδιά του έχασε ένα χτύπο. Τα μάτια του είχαν κλειδώσει πάνω στα δικά της. "Μπορώ να περάσω;" είπε ζωηρά. Κούνησε το κεφάλι του αποχαυνωμένος. Εκείνος την πλησίασε. "Δεν έπρεπε να σηκωθείς από το κρεβάτι" τραύλισε. Ένιωσε όλο το μυαλό του να θολώνει. Το μόνο που σκεφτόταν ήταν τα κατακόκκινα χείλη της πάνω στα δικά του. 

"Δεν είσαι ακόμα θυμωμένη;" αναρωτήθηκε ο Τζούλιους. Η Κάθριν τον πλησίασε σαγηνευτικα. Πέρασε το χέρι της από το μάγουλο του και άρχισε να το κατεβάζει χαϊδεύοντας τον λαιμό του, το στερνο του και τέλος την κοιλιά του. Στην συνέχεια πέρασε το χέρι της από τον καβαλο του και το γράπωσε στην παλάμη της. Ένας αναστεναγμος ξέφυγε από τα χείλη του. Σηκώθηκε στις μύτες τον ποδιών της και έφερε το πρόσωπο της εκατοστά μακριά από το δικό του . Η κίνηση της τον σάστισε. Δεν τον άφησε να αντιδράσει κλείνοντας αμέσως την περιττή απόσταση με τα χείλη της. Ο Τζούλιους δεν ανταποκρίθηκε στο λαίμαργο φιλί της. Αφού τον έβλεπε να μην ανταποκρίνεται έκανε μια τελευταία προσπάθεια δαγκώνοντας το χείλος του με επιδέξιο τρόπο. Ξεκολλησε από πάνω του. Ένιωθε την ανάσα της στα χείλη του. 

Η Πεντάμορφη και τα ΤέραταΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα