Anunț

15.1K 503 245
                                    

        Pentru că am fost călcată pe bătături în ultimul timp, am decis să îmi pun capitole la privat. Da, la privat, ați citit bine! Asta înseamnă că numai persoanele care mă urmăresc o să poată să le citească pe cele private (Toate capitolele). Pentru cei care nu fac asta și încă vor să citească, este nevoie să mă urmăriți, să scoateți cartea din bibliotecă, să ieșiți din cont, să intrați înapoi și să o adăugați la loc. După o să vedeți toate capitolele. 

        De ce fac asta? În primul rând, pentru că m-am săturat să șterg comentarii cu înjurături, culmea tot de la copiluțe de 11, 12, 13 ani care nici nu știu ce înseamnă expresiile pe care le folosesc

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

        De ce fac asta? În primul rând, pentru că m-am săturat să șterg comentarii cu înjurături, culmea tot de la copiluțe de 11, 12, 13 ani care nici nu știu ce înseamnă expresiile pe care le folosesc. Îmi înjurați personajele fără rost și în situații pe care nici măcar nu le înțelegeți. Așa că da, am decis să mă fac scorpie și să le tai din elan. Lucrarea mea nu este șatra de la marginea orașului și nu o să vă permit să vorbiți așa! Nici nu o să mai fac pe polițista printre voi sau pe părintele și să vă învăț cum să vorbiți. Și acum un sfat de la o persoană care a trecut de ceva timp de vârsta aia: o să fiți dacă nu sunteţi deja domnișoare și o domnișoară nu vorbește așa!

          În al doilea rând, dacă vă plictisesc personajele mele și cum se desfășoară acțiunea, eu nu vă țin aici. Pe web există un X în partea dreaptă sus, folosiți-l cu încredere! Pe aplicație este în dreapta jos, același efect, promit!

         Relația dintre Kate și Adam e mult mai complicată decât cred unii dintre voi. Kate nu are cum să iasă din caracterul ei și dintr-o dată să devină destrăbălată și să sară pe primul băiat pe care îl găsește. Personalitatea ei, anxietatea și nesiguranța o fac să pună sub semnul întrebării tot ceea ce se întâmplă. Are nevoie de timp pentru a începe o relație cu cineva și mai ales pentru a avea încredere în cineva. Într-o altă ordine de idei, după cum știți, nici Adam nu a fost și nu este ușă de biserică. Personalitățile lor se bat cap în cap de multe ori și el nu îmbunătățește situația cu nimic. A făcut destule greșeli încât Kate să se comporte în felul în care o face. Așa că da, o să dureze până ce lucrurile o să fie ok între ei. Aici vorbesc și de prima și de a doua parte.

         În al treilea rând, m-am săturat să raportez cărți la Wattpad pentru plagiat. Dacă tot vrei să te inspiri de la mine, măcar urmărește-mă. Nu am cum să opresc asta, dar nimeni nu mă oprește din a încerca. Nu spun că lucrarea mea nu e un clișeu sau ceva, dar e clișeul meu, idea mea, greşeala mea, personajele mele, nopțile mele nedormite și lacrimile mele!

 Nu spun că lucrarea mea nu e un clișeu sau ceva, dar e clișeul meu, idea mea, greşeala mea, personajele mele, nopțile mele nedormite și lacrimile mele!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

           Am luat decizia asta după multe vreme și după ce am luat în considerare toate posibilitățile. Am ajuns la limita răbdării cu unii dintre voi și pur și simplu nu o să mai accept chestiile de genul asta. Nu am oblig pe nimeni să citească ceea ce scriu și nici nu o voi face. Mulți dintre voi o să gândească asta și o să o spună you are an insensible bitch, dar îmi asum și asta.

         Cine a ajuns până aici mă cunoaște îndeajuns încât să realizeze că nu fac asta pentru voturi, comentarii, urmăritori, top sau mai știu eu ce. Niciodată nu mi-a păsat de asta. Cine mi-a lăsat un comentariu a făcut-o din propria inițiativă, la fel și cei care mi-au citit și încă îmi citesc cartea. V-am mulțumit în nenumărate rânduri pentru tot ceea ce faceți și o să continui să fac asta. M-ați susținut necondiționat și pentru asta o să vă fiu mereu recunoscătoare.

 M-ați susținut necondiționat și pentru asta o să vă fiu mereu recunoscătoare

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

          Acum, dacă nu o să mai vreți să citiți, e ok. E alegerea voastră la fel cum a fost și alegerea mea. Dacă o să vă apucați să mă acuzați de nu știu ce baliverne, că o fac pentru urmăritori, scuip foc, am 10 urechi și 12 ochi, sunteți invitații mei, dar să vă asumați și voi ce urmează după. Nu mai am de gând să accept comentarii aiurea de la nimeni așa că o să fac loc în lista de block dacă nu aveți loc de mine. Nu sunt genul care să se supere și să se enerveze fără motiv așa că dacă ajungem în situația aceea, suntem de vină amandoi/ă. Voi pentru ce ați scris, eu pentru că m-am enervat. Respectă-mă și o să fac acelaşi lucru la rândul meu.

          Am migrene pe bază de stres și fond emoțional așa că dacă nu vreau să ajung cu dureri groaznice de cap și să îmi stric toată ziua, poate chiar mai multe, trebuie să încetez să mă mai consum aiurea pentru cineva care probabil râde pe seam...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

          Am migrene pe bază de stres și fond emoțional așa că dacă nu vreau să ajung cu dureri groaznice de cap și să îmi stric toată ziua, poate chiar mai multe, trebuie să încetez să mă mai consum aiurea pentru cineva care probabil râde pe seama nervilor mei. Trebuie să îmi pun sănătatea pe primul loc. Asta în cazul în care o să credeți că mi-am luat aere sau mai știu eu ce.

        Până data viitoare, pupici și îmbrățișări! 

        Până data viitoare, pupici și îmbrățișări! 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Băiatul din vecini *Where stories live. Discover now