3/Musím odjet...

3 0 0
                                    

Po tom setkání s Charliem jsem se celý den usmívala. Je úžasné mít staršího bratra a vědět, že se mu po vás celých pět let stýskalo.

,,Hele....sestřičko. Napadlo mě že bychom spolu mohli někam zaletět. A bude jen na tobě, kam." Řekl najednou. Vyskočila jsem z kuchyňské židle a vypískla jsem tak, že si Charlie musel zacpat uši. Pak jsem se zasmála a padla mu kolem krku. ,,Mám tě ráda, bráško." Pošeptala jsem. Na krku mě zahřál jeho smích a zašeptal mi nazpět. ,,Já tebe taky, sestřičko."

Odtáhli jsme se od sebe. Zaslechla jsem odemykání dveří a vešla moje mamka Lucy. Taťka nás opustil, když mi bylo dvanáct. Nebudu se o tom rozepisovat. ,,Ali, musím s tebou mluvit." Přikývla jsem a ona pokračovala. ,,Vzhledem k tomu, že chci být v budoucnu spisovatelka, musím dostudovat." Odmlčela se a já znova přikývla.

,,A jediná dostupná škola je v Evropě, takže se musím na minimálně dva roky přestěhovat. Protože tvůj brácha tě nemůže ohlídat," Podívala se přísně na Charlieho.. ,,Tak mu pomůže vaše sestřenka Becky. Měla by každou chvilku přijet."

                           —————————

Seděla jsem v pokoji s nohama na stole. Mamka už odjela a Charlie jel na "menší výlet" do L.A. Slyšela jsem domovní zvonek tak jsem honem seběhla schody, otevřela dveře a hned obejmula osobu, jenž stála před vchodem. Byla to moje o pět let starší sestřenice Becky O'Malley. Byla nádherně oblečená a ještě nádherněji nalíčená a upravená. Vždy byla mým vzorem. Ale matka je matka.

Nikdy mi nedovolila se obléknout "odvážněji" a byť jen se maličko nalíčit. ,,Tady je moje nejmilovanější sestřenka!" Zvolala když se ode mě odtáhla a znova mě sevřela ve své náruči. ,,Moc ti to sluší." Pronesla jsem s úsměvem. ,,Zlato, zkrásněla jsi za těch pár let, co jsem tu nebyla. Ale pořád ti něco chybí. Mám pro tebe překvápko." Řekla tajemně. Ona ví, že nesnáším když mi někdo řekne že má pro mě překvapení a já nevím jaké.

,,Tak pojď, pomůžeš mi vybalit a porozhlédneme se po okolí." Pronesla s úsměvem. Jo, tohle je moje Becky.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 25, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Transformation/All Changes SoonWhere stories live. Discover now