2/stýskalo se mi, .....

3 0 0
                                    

,,Fajn takže se sejdeme po škole v kavárně Saint John's, s sebou učebnici, sešit a nějakej další sešit na cvičný příklady." Vyjmenoval Jace s milým úsměvem. Od kdy je ke mně tak milej? Však ještě minulej rok jsem mu byla ukradená! ,,Dobrá. Budu se těšit....na matiku....ne na tebe...jo..."

Tak to jste dorazila, paní Jasson. Přistoupil blíž a jeho úsměv se proměnil v lišácký úšklebek. ,,Je v pořádku, že se ti líbím." Pak poodstoupil. ,,Ale ty se mi nelíbíš." Já tě totiž miluju. Moje podvědomí doplnilo větu. Pak jsme se rozešli každý jiným směrem.

————————————-

V 15:50 už jsem stála před kavárnou a čekala na Jace. Kolem čtvrté už tam byl taky tak jsme mohli vejít. Sedli jsme si do rohu kavárny. Začal se mi koukat do očí a takhle jsme tam seděli ještě 5 minut. Pak Jacovi zazvonil telefon.

,,Lacey? Co potřebuješ?" Řekl do telefonu sladkým hlasem. Eeww. ,,Jojo. Doučín Alison a budu tam." *Chvilka ticha* ,,Ne nic s ní nemám!" Bohužel...Položil to a s úsměvem se na mě otočil. ,,Tak začneme nějakým jednodušším příkladem."

————————-

Když doučkování skončilo, Jace hned odběhl a já tam zůstala sama. Dobalila jsem si zbytek učení. Už jsem byla u dveří, ale zarazila mne ta nechutná číšnice a položila přede mně účet s mým a i Jacovo pitím, které jsme si před tím objednali. S povzdechem jsem vytáhla peněženku a zaplatila jí požadovanou částku.

Když jsem došla domů, ze schodů se na mě vyřítil můj starší bráška Charlie a obejmul mě. Neviděla jsem ho tak dlouho. ,,Charlie.." Vydechla jsem překvapeně a jeho pevné objetí jsem mu opětovala.

,,Stýskalo se mi, sestřičko..."

Transformation/All Changes SoonWhere stories live. Discover now