''Teen Wolf - Genç Kurt''

1K 26 2
                                    

Ilk hikayemiz @LucyMaren adlı kullanıcının yazmakta olduğu TW hayran kurgu hikayesidir. Gelin hikayeye genel bir göz atalım.

Hikayenin adı: Teen Wolf- Genç Kurt

Bölüm sayısı: 14

Sayfa sayısı: 21

Okunma, oy ve yorum sayısı: 341-23-2

Açıklama: Scott ilk bölümde ıssırılmıştır ve daha sonra kurta dönüşmüştür.Arkadaşı Stiles Lydia aşığıdır ve Allison'un babası avıcıdır.Peter diziye katılır ve herkesin korkacağı bir bütün alır.Jackson arkadaşları kanimaya dönüşmüştür ve daha sonra kaçmıştır.Lydia banshee'dir fakat bunu nasıl kontrol edeceğini bilmezken Kate ve Anne Argent ölür.3.Sezonda yeni gelen edebiyat öğretmeni Decualion'un kardeşidir ve Scott onu öldürüp Alfa olmuştur.Diziye Allison'un kuzeni Stella Isabel Argent gelir.Fakat Stella'nın oldukça önemli gizemi vardır.Nemeton'un gizemi için Doktor Allison,Stiles ve Scott'u kurban edip zihinlerdeki kapıyı açmıştır.Fakat işin garip tarafı Stella'nında zihnindeki kapı açılmıştır.Nogitsune Kira'nın annesinin işlediği bir makale sonucu gelir ve önce Stiles daha sonra Stella'ya mussalat olmuştur.Nemeton'dan Oniler çıkmaktadır ve bunu bitirmenin tek sonucu nogitsune'yi öldürmektir.Stella istemeksizin dönüşümünü tamamlamış ve Nogitsune'ye savaş açmıştır.Stella İsabell Argent oldukça güçlü ve bir duvarı yıkabilecek kadar kuvvetlidir.Fakat İsabell korkak cesaretsiz biriyken Beacon Hills onu tamamıyla değiştirir..

Şimdi yazarımız ağzında hikayesini tanımaya çalışalım.

Her kurgunun bir oluşum süreci vardır. Peki senin aklına bu kurgu nasıl geldi? Bize oluşum sürecinden bahseder misin?

✗ Tabi.Aslında bu kurguyu ben birkaç yıl önce kafamda belirlemiştim.Tabi farklıydı mesela stydia yaparım diye düşünüyordum.Daha sonra ablam benim edebiyat okuyor onunda büyük faydası oldu tabi onunla bir fanfiction hikayesine karar verip işte supernatural ve benzeri doğaüstü olaylar olan dizilerden kareler alarak hikayeyi taslak haline getirdik.Baya uzun sürdü ama bana göre önemli olan yazarken birşeyler hissetmek.

Sana katılıyorum. Yazar eğer yazarken etkisinde kalmazsa; okuyuculardan çok bir şey beklememesi lazım. Geldik hikayenin en önemli noktasına. Bize hikayenin konusu hakkında bilgi verir misin?

✗ Tabi :D Hikayenin konusu aslında orjinal Teen Wolf gibi.Sadece biraz kötü karakterleri arttırmayı ve bir savaş süreci yapmayı düşünüyorum.Tabii Stella'nında hayatını tamamıyla değiştirecek şeylerde olacak.Şuan pek spoiler vermek istemem ama şunu söyleyeyim masum görünenlerin çok sırrı vardır.O nedenle iyi karakterler bile bir canavara dönüşebilir.

Gelelim hikayenin ana karakterine: Stella. Bize biraz Stella'dan söz eder misin? Stella kimdir?

✗ Stella,Allison Argent'in kuzenidir.Fakat Hale soyuyla annesinin bir ilişkisi vardır.16Yaşlarındayken annesi tarafından güvenlik için Allison'ın yanına gönderilir ve orada yeni bir hayata başlamayı dener.Fakat Stella'nın bir yeteneği vardır ve bunu saklayamaz duruma gelmiştir.Stiles ile ilişkisi kısa bir süre sonra bitmiştir ve Peter tarafından saldırıya uğrayınca öldü sanılacak duruma gelmiştir.Sezon 3x24'te gelen Kate Argent tarafından esir tutulmuştur gazetelerde Aranıyor haberleri çıkmıştır daha sonra Stella geri döndüğünde yeteneğini çoğu kişinin anlayacağını umuyorum.Öncellikle Stella 2canavar bütününde.Bir medyum veya banshee tarzında değil.Kurt özellikleri taşırken bambaşka bir canavarın işkencesine uğruyor.

Kısaca böyle tanıtabildim :D

Kısaca özetlersek Stella nedir?

✗ Spoiler vermeden açıklayım öncelikle farklı ve çok güçlü bir yaratık/canavar.Tabikide yenilemeyecek kadar güçlü değil.Oldukça avantajlı ve intikam almak için doğmuş bir canavar diyebilirim :D

Peki hikayenin ileri ki bölümlerinde neler yapmayı planlıyorsun?

✗ Hımm :D şimdi toparlamaya çalışıyorum şunları söyleyebilirim.Ben aslında kötü karakterlerin destekçisi olmuşumdur yani iyi cici karakterleri hiç sevmemişimdir.Ondan dolayı Beacon Hills'te değişik olayların hakim olmasını istiyorum.Stella başrol olduğu için çoğu kişinin başını derde sokacak karakterlerden biri.Stiles Lydia olabilir.Stella'yı alfa yolunda ilerletip bir sürü oluşturmasını planlıyorum.Deucalion gibi olabilir.Kısaca böyle :D

Evet, röportajın sonundayız. Bizi hikayen hakkında bilgilendirdiğin icin teşekkür ederiz. Umarım hikayen emeğinin karşılığını alabilir. Röportaj için tekrar teşekkür ederim.

✗ :D bende

Benim görüşlerim:

Hikayenin açıklama kısmı bana çok uzun geldi. Açıklamada Teen Wolf hakkında bilgi verilmesi açıklamanın okuyucu üzerindeki etkisini azaltığını düşünüyorum. Çünkü zaten TW dizisini izlemeyen birisi dizinin hayran kurgu hikayesini okumaz.

Konuşma bölümlerinde kısa çizginin yerine tırnak işareti kullanırsa hikaye daha iyi bir görünümü olabilir. Yine konuşma bölümlerinde okuyucunun gözünde canlandırmasını kolaylaştırmak için biraz daha betimlemelere başvurulabilir.

Her bölümde medya kısmında fotoğraflar ve videolar mevcut. Görsel açıdan hikaye gayet iyi.

Ben hikayeyi beğendim.

Hikayeyi okumak isteyenler için: hikayenin linkini external link(dış bağlantı) kısmında bulabilirsiniz.

Ilk hikaye tanıtımını beğenmişsinizdir umarım :3 Hikaye tanıtımının genel gidişatı yukarıda gördüğünüz gibidir. TW hayran kurgu hikayenizi burada tanıtılsın istiyorsanız eğer mesaj atmanız yeterli. Kısa sürede size dönüş yaparım. İyi tatiller dilerim.

Teen Wolf FanfictionsWhere stories live. Discover now