<<7>>

41 4 0
                                    

P.O.V. Ella
'OMG! I am so happy' schreeuwt Stacy in mijn oor terwijl ze me omhelst. Ik word er gewoon echt doof van. Ze begint nu echt spastisch op en neer te springen. Macy en Karen komen nu ook mij omhelzen. 'Yeah we are so sorry' zeggen ze tegelijkertijd. Ze zitten alle drie aan mijn haar en ik word er helemaal kriegel van. 'Lets go shopping' schreeuwt Stacy. Ik dacht echt dat dit soort personen alleen in films bestonden maar blijkbaar niet. 'Yess' schreeuwen Macy en Karen. Ik krijg echt koppijn van hun. 'Hey girls could I talk to Ella for a sec?' Ik kijk op en zie Marcus. De meiden knikken en hij pakt mijn pols vast en trekt me mee naar een bankje die een eindje verderop staat.

'So if you don't want to go shopping I can help you out. Or maybe we can go with so if Stacey try something I can help you out'  zegt Marcus als we zitten. Ik glimlach zodra hij dit zegt. 'That would be Nice Marcus' ik geef hem een snelle knuffel en dan sta ik op ik draai me om en zie dat Marcus nog zit. Hij staart verbijsterd naar me. 'Lets go' zeg ik dan. Hij knikt snel en trekt me mee naar de groep.

Hij slaat een arm om me heen 'so Guys it looks like we are going shopping' de jongens kijken chagrijnig naar Marcus waardoor ik moet lachen. 'That is so amazing.' Stacy springt in luke zijn armen en geeft hem een kus op zijn wang. 'We are going to have so Much fun' zegt ze gericht naar luke maar hard genoeg zodat iedereen het hoort. 'So Lets go shopping' zegt Marcus en met zijn arm om mijn middel lopen we door.

We lopen een winkel in en we kijken wat rond. Als ik naar een jumpsuit aan het kijken ben schrik ik me dood omdat macy and Karen uit het niets voor me gezicht staan. Ik sla een korte gil als macy een hand voor mijn mond slaat. 'Do you want me deaf?' Zegt ze. 'Than you shouldn't scare me' fluister ik zacht genoeg dat ze me niet hoort. 'So Stacy is trying on Some stuff and she wants your advice' zegt macy terwijl ze me mee trekt naar de pashokjes. Stacy loopt uit een pashokje met een heel kort jurkje 'So what do you think?' Ik lach even en zeg dan 'it is really short that for sure. I can see your but.' Ik moet weer heel hard lachen om mezelf maar ze kijken me alle drie raar aan.

Na een paar winkels hebben we wat drinken gehaald en nu lopen we nog wat rond. Na de eerste winkel waren de meiden een beetje klaar met mij dus ik heb vooral gekloot met de jongens. Ik en de jongens zijn heel hard aan het lachen omdat Sam net vol viel uit het niets. De meiden lopen voorop en wij volgen maar een beetje. Als we weer eens een winkel in lopen stoppen de jongens met lachen ik had het nog niet door maar nu kijk ik op en zie het het is een lingerie winkel. Ik kijk met grote ogen naar de meiden die setjes aan het uitzoeken zijn. Zo te zien hebben De jongens dit ook nog niet meegemaakt. Ze lopen naar een hoek met pashokjes waar een bank staat en gaan daar zitten. Ik wil ook naar de bank lopen als Karen een paar setjes in mijn handen drukt. 'These Will look good on you. You have go try them.' ik kijk paniekerig naar Marcus. Hij staat op en loopt meteen richting mij. En fluistert 'I Will be right outside the whole time' ik knik en loop een hokje in. Ze heeft me een wit kanten setje gegeven hij bedekt het meeste van alle setjes dus ik trek die maar aan. Ik heb wel echt nieuw ondergoed nodig. ik heb nog steeds allemaal hartjes onderbroeken. Er is daar opzich niks mis mee maar ja ze zijn ook best wel oud.

Als ik het setje net aan heb word het gordijntje opengerukt. Ik gil vol en draai me om. Ik zie dat Stacy degenen was die het gordijn open deed. Ze staat daar zelf in een licht roze setje en ze ziet er echt geweldig uit en ik sta daar maar een beetje als een aardappel. Als ik langs Stacy kijk zie ik dat alle jongens met grote ogen naar ons kijken. Stacy scant mij en ik sta daar heel akward. Ik probeer mezelf een beetje te bedekken met me armen. Iedereen staart me inmiddels aan. 'Looking good ella' zegt Sam tegen mij Ik voel dat ik helemaal rood word. Marcus staat op en gaat voor me staan. 'Show is over boys' zegt hij terwijl ik achter hem kruip. Luke kijkt echt al de hele tijd vol de andere kant op en al helemaal als Stacy op zijn schoot gaat zitten. 'So what do you think luke?' Vraagt ze terwijl ze helemaal op hem licht. Ik word er echt misselijk van. Luke kijkt haar nu aan en zegt 'why don't you get dressed and we Will get Some food' ze zucht heel hard en gaat het pashokjes weer in. Marcus richt zich op mij en zegt dan 'are you getting this set because it looks really good on you' ik voel dat ik weer heel erg aan het blozen ben 'you are so cute when you blush' zegt hij dan. Volgens mij ben ik nu echt een tomaat. Ik trek het gordijntje dicht en kleed me snel aan.

Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om het setje toch maar te kopen en we lopen nu richting de uitgang van de shopping mall. We zeggen de meiden gedag en wij stappen de auto in. 'So where are we going?' Vraagt mason. Iedereen is aan het denken. 'Let's go to my house' zegt Sam. Iedereen knikt en Marcus start de auto.

Blue eyesWhere stories live. Discover now