<<1>>

106 6 1
                                    

P.O.V. Ella
Ik zit op mijn bed wanneer mijn moeder binnen komt stormen. 'Mam! Ik schrik me dood' mijn moeder grinnikt. 'Ik heb groot nieuws!!!'

Ze springt naast me op mijn bed waardoor mijn laptop bijna van het bed flikkert. Ik vang hem net op tijd. Want daar ben ik inmiddels een pro in ik laat hem namelijk echt altijd vallen.

'Nou wat is het grote nieuws' vraag ik lichtelijk geïrriteerd. 'Nou je weet die leuke vent die ik had ontmoet op tinder.' Oh nee dit wordt waarschijnlijk weer zo'n verhaal waar ze dan net iets teveel details van vertelt.

'Welke mam?? Want er zijn er meerdere' ik grinnik terwijl ik dit zeg. 'ELLA' verheft ze haar stem. 'Sorry' zucht ik. 'Nou wat is er met die leuke vent.' Zeg ik terwijl ik mijn ogen rol.

'Hij woont dus in Amerika en wij willen de volgende stap zetten in onze relatie.' Oohh nee dit kan niet goed aflopen voor mij. 'We gaan met ze drieën samenwonen!!!' Mijn mond valt een stukje open. 'Mam je kent hem net je hebt elkaar nog nooit in het echt gezien en hij gaat nu al bij ons wonen! Hij kan gewoon een pedofiel zijn. besef je dat!!' Ik zie dat mijn moeder geïriteerd wordt.

'Ella hij is echt geen pedofiel! Ik ken Henry geloof me nou maar.' Ik rol mijn ogen 'En nog een dingetje, hij komt niet bij ons wonen, maar wij gaan naar Amerika verhuizen. Hij heeft een hele belangrijke baan waardoor hij naar Amerika moest verhuizen' ze praat verder maar ik luister niet meer. Mijn mond valt nu helemaal open. 'WATTT!?!?!' Onderbreek ik haar.

...één week later...

ik heb al mijn spullen gepakt en mijn moeder laat onze koffers in de taxi. Ze stresst en rent nog een keer naar binnen om te checken of ze alles heeft.

Ik sta buiten met mijn handen over elkaar te kijken. 'KUN JE NIET EVEN HELPEN' schreeuwt ze naar me. 'NEE mam jij wilt naar Amerika dus jij doet het maar' mijn moeder zucht luidt. 'Stik er maar in' mompel ik.

Dan hoor ik iemand hysterisch mijn naam roepen. Ik kijk richting het geluid en zie mirte mijn beste vriendin de hoek om rennen. 'ELLA STOP NIET WEG GAAN IK HEB NOG GEEN DOEI GEZEGT' zwaaiend met haar armen in de lucht rent ze naar me toe om me een knuffel te geven. Ze is helemaal rood van het rennen en hijgt nogal spastisch. Ik lach er een beetje om.

'Ik ga je zo erg missen El' zegt ze 'ik jou ook Mirt' ik geef haar een laatste knuffel en fluister 'ik ben snel weer terug je weet hoe mijn moeder is' ze knikt maar ik zie dat ze er weinig vertrouwen in heeft.

Ik stap de taxi in. Mijn moeder zit er al en checkt of ze onze paspoorten heeft. De taxi rijdt weg en ik zwaai naar Mirte tot ik haar niet meer zie. Mijn moeder begint tegen me te praten maar ik luister niet. Ik pak mijn telefoon en zet mijn muziek op. Ik doe mijn andere oortje erin en doe mijn geluid net zo hard tot ik haar niet meer hoor. Ik doe me ogen dicht en geniet van de rust.

Even later zijn we op Schiphol. Ik heb nog steeds een oortje in een volg mijn moeder door Schiphol heen. Ze blijft tegen me praten maar ik let niet op.

Als we eindelijk onze stoelen hebben gevonden ploffen we neer. 'Yess, er is een Tv' zeg ik. 'Het spreekt' mompelt mijn moeder. Ik zucht en rol mijn ogen. Dan doe ik beide mijn oortjes weer in en ik zoek vast een film uit voor zo.

~~~~~~~~~~~~~~~

Het vliegtuig is geland en ik heb bijna de hele vlucht films gekeken. En muziek geluisterd.

We lopen door de AirPort deuren en ik zie een man staan. Hij is denk ik ietsje jonger dan veertig. Hij is een gespierde man, hij ziet er wel vriendelijk uit. Zodra hij ons ziet schreeuwt hij 'Jessie!'

Mijn moeder vliegt hem in zijn armen en hij knuffelt haar.'Ik ben zo blij je te zien.' Zeggen ze steeds tegen elkaar.

Terwijl ik daar sta te wachten op hen, zie ik opeens iemand met volle vaart rennen. Hij kijkt naar zijn telefoon en let niet op. Ik gil maar ben niet op tijd om weg te springen. Hij rent vol tegen me aan en ik val om.

Terwijl ik omhoog krabbel probeert hij me te helpen en zegt 'I am so sorry, I didn't see you blue eyes' op een een flirterige toon. hij kijkt me doordringend recht in mijn ogen aan en rent weer verder.

'ASSHOLE' schreeuw hem nog na en ook al is hij een klootzak, damn hij is Cute.

(A/N dit is het eerste deel ik hoop dat jullie het leuk vinden. Dit hoofdstuk is echt kort maar ze worden langer haha. Laat het me weten als er spelfouten ofso staan💗 -xxx-Sonia)

Blue eyesWhere stories live. Discover now