Capitolul 5

4.8K 160 5
                                    

-  Știu că nici nu ne cunoaștem bine dar cred că e dragoste la prima vedere. Știu că sună ciudat dar așa e. Deci vrei să fi iubita mea? mărturisesc emoționat .

Rose se uita atent la el , îi vedea acea sclipire aparte în ochii . Ce o făcea să se gândească de mai multe ori la răspunsul ei .

- Eu... Da , acceptă și Zayn nu mai așteptă nici o secundă și își izbi buzele de ale ei .Dar nu cred că e momentul să afle și ceilalți despre asta mai ales Harry .continuă după ce se desprinde din sărut .

- Ai dreptate ! În preajma lor să ne purtăm parcă nimic nu sa întâmplat. Și cred că ar trebuie sa mergem până nu încep băieți să creadă că mai omorât . spune și Rose chicotește ușor și se dă de pe el .

Cobor de pe acoperiși și intră în camera ei . Când Rose voia să iasă din cameră Zayn o prinde de încheietură . O întoarce spre el, o lipește de perete și o sărută . Rose imediat îi răspunsese punându-și mâinile în părul său și deschizandu-și gura .

Zayn o oblică să-și înfășoare picioarele în jurul abdomenului sau și își pune mâinile pe fundul ei începând să-l strângă în mâini . Între limbile lor fiind cel de al treilea razboi mondial .

Știa că se lăsase prea ușor cucerită , dar nu mai putea să fie acea scorpie pe lângă el . Se simțea iubită , adorată , protejată... Simțea pentru prima dată că nu trebuie să aibă ea grijă de situație ci doar să se lase purtata de val .

Zayn de o parte știa că poate se îndrăgostise prea ușor de fata firavă din brațele sa-le și pe care o săruta cu foc. Dar putem să spunem că și la el sunt cam același sentimente pe care le are și Rose . Dar el vroia doar ca ea să fie doar în brațele lui . Să se trezească în fiecare dimineață lângă ființa cu părul surliu și ochii verzi .

Din păcate pentru ei plămâni lor cereau cu disperare aer așa că se despărți din sărut . Își lipiră frunțile respirând greoii și având buzele umflate dar stând tot în aceași poziție .

- Trebuie să coborâm , îi spune tristă și Zayn o sărutară încet pe gât.

- Știu , îi spusese la fel de trist dar amândoi își reveniră repede pentru a nu creia suspiciuni .

Zayn și Rose încep să se aranjeze pentru a nu da de bănuit . După ce se asigură că sunt bune și își fură un sărut pe fugă, coborâră jos . Rose își ia expresia feței neutră iar Zayn... Ei bine era puțin zâmbăreț pentru a nu creia suspiciuni .

În timpul ce Rose avea buzele într-o linie perfect dreaptă Zayn le avea curbate într-un zâmbet ușor . Intrară în bucătărie și Rose își intră în rolul de scorpie când îi vede pe Derek și pe Maria .

Maria se uitară cu frică la rânjetul bolnav pe care îl aruncară Rose, de o parte Derek încerca să se țină tare păstrandu-și expresia neutră .

Rose P.O.V

Mă uit la cei doi cu rânjetul meu de maniacă. Deci mama chiar are decând să se căsătorească cu Robert. Deci va trebui să joc niște treatu. Deci... Acțiune !

- Vai dar ce mă bucur să vă revăd din nou dragilor ! Maria scumpo cum te simți? încep eu ca o soră mai mare grijulie

- La fel de mult tupeu ca întotdeauna , îmi spune plină de ea și rânjetul meu se mărește.

- Eu tupeu ? Scumpo nu mă confunda cu tine ! Dragul meu Mariano vrei să-i improspetezi puțin memoria Mariei sau...las la vedere scorpia din mine și Maria închite în sec .

- ERA RAPIRE , începe cu urlatul și eu îmi dau ochii peste cap

-  Era puțin cam melodramatic , nu crezi ? întreb și toți se uită la noi ca la a noua minune a lumii .

- Cred că ar fi bine să îngropăm toți 3 securea războiului dintre noi și să ne înțeleg macar pentru părinți noștri, intervine Derek . Eu și Maria ne întoarcem simultan spre el și ridicăm o sprânceană .

-  Se pare că înțelepciunea te-a lovit din plin Derek. Mă mir , jur ! spun și el își dă ochii peste cap .

Derek se aproprie de mine periculos de aproape și ridică o sprânceană . Se apleacă spre urechea mea și suflă aer cald . Observ cu coada ochiului că Zayn se încordează încet , gașca mea privesc curioși , pe Harry îl țin prieteni lui pentru a nu sări pe Derek și mama cu Robert, Dumnezeu știe unde sunt ...

∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆

Sper că va plăcut și scuze pentru greșeli !

Com+Vot !

Gemeni StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum