♡ 10 ♡

1.1K 118 19
                                    

Гтн Техьонг:

Вече беше събота а аз си тъпеех сам в хола тъпчейки се със чипс гледайки някакво филмче. Голямо дете съм. Вече съм на 17 а още гледам анимаций. Любимата ми анимация е Том и Джери но в момента даваха ,,Winx". Също едно мое любимо филмче.

От 2 дена не ме болеше корема което е добре. Надявах се и да не ме боли повече защото болката беше неописуема. Явно найстина е било само настинка.

След като  изядох чипса отидох до кухнята. До хладилника държах всякакви видове чипсове шоколади и всякакви други вредни храни за които се сетите.
Взех два неотворени чипса и една кола от хладилника.
Запътих се към кухнята като чух телефона ми да звъни.

Беше Сехун.

Леле...найстина бях забравил за него.
Не почаках и втора покана и вдигнах телефона.

-Ало Сехун. Извинявай много. Покрай всичко което се случи забравих за теб. Извинявай.-Казах с нотка тъга.

-Спокойно Техьонг. И без това имах много работа...искаш ли да се видим?

-Добре но може ли към 2:00?

-Да. Разбира се. Ще дойда да те взема.-Каза и връзката прекъсна.

-Ох...този Сехун ще ме умори.-Станах от удобния диван и се запътих нагоре към стаята си.

След като се качих с стаята си прерових целия си гардероб за хубави дрехи но не намерих такива. Но се сетих че в едно чекмедже държа една бяла риза червена вратовръзка но те бяха за специални поводи.
Не съм сигурен дали тази среща се брой за специален повод но за да не изглежда че дрехите ми са като извадени то боклука реших да ризковам и да я облека.

Извадих ризата и вратовръзката и отидох пак до гардероба за да огледам долнищата. Дънки и само дънки. Къси и дълги. Черни и сини. Имах различни видове дънки. Много са ми удобни.
Извадих един чифт къси черни дънки и за ,,черешката на тортата" един шапка с надпис ,,Boss"

Обичах тази шапка. Вече почти за трета година я нося.
Свалих шортите си и на бързо навлякох късите дънки. След което и риизата и се опитах да вържа вратовръзката. Кофти. Тогава се звънна на вратата.
Бързо отидох да отворя вратата.

Когато я отворих пред мен стоеше Сехун. Беше облякъл тъмно сини дънки със бяла риза със 1-2 разкопчани копчета и навити ръкави. Носеше и слънчеви очила а в дясната ръка държеше червена роза с панделка.

ᎥᏆ Ꭵs ᏢᎾssᎥbᏞᎬ?! |Vkook| [Completed]Where stories live. Discover now