31

376 32 28
                                    

Season 2

Техьонг стана от леглото си точно 1 минута преди така добре позната аларма да започне да кънти из младешката стая. Те започна да търка очи раздразнително. Дразнеше го факта, че трябваше да ходи на училище, още повече, че при тях имаше едносменен режим, който бе от 7:30 сутрин до 12:30 на обяд. Един вид и от часовете зависеше, защото буквално само петък имаше 6 часа, а днес бе сряда и програмата му не бе никак розова. За сметка на Чонгкук обаче, той имаше само сряда 7 часа, което значеше, че всички останали дни имаше по 6 часа. Голям късметлия бе този Чонгкук, особено с неговата пуполярнаст. Мазнеше се като маргарин на госпожите, за това и го пускаха да мине. Общо взето ги приластяваше с чара си.

Те пък не бе нито отличник, нито двоикар, по-скоро нещо по средата. Имаше една-две двойки, но като успех само четворки и петици и шестиците като двойките, абсолютно същата работа като шестиците. Поне двойките ги изкарваше по-рядко от шестиците.

Имаше още една интересна подробност за Те.
На скоро бе гледай в Pinterest ,,Aesthetic outfits" и бе проучил всичко за видовете Естетика и начина им на обличане. Има няколко вида:
-Art Hoe, Grunge, Eboy, Egirl, Vintage, Soft, Baddie, Edgy и така на татък.
Той имаше само 2-3 стила естетика, а именно Art Hoe и Vintage, тук таме можеше да се облече малко по-тъмно, което го правеше grunge.

При Кук нещата бяха по-така. Буквално той се обличаше само и единствено тип baddie, придавайки вид на лошо момче, не че не беше такова и по-принцип де...

1 година. Мина се 1 година от както нашия Ви бе сънувам този тка странен сън с брат си. Този сън му се бе сторил толкова реален, че като се сети за него, тръпки минаваха по цялото му тяло. Преди половин година още в начално когато бе сънувал шантавия сън, бе записал абсолютно всичко в една тетрадка с най-малката подробност. Бе записал всичко, по простата причина, че не искаше да забрави нещо, въпреки че такъв сън не се забравя туку така. Не можеше да си обясни едно. Защо това не го сънуваше с Джин? Или пък с Кьонгсу? Защо точно с Чонгкук?!
Самата мисъл за това как бе сънувал подобни интимни моменти с човек, който имат кръвна връзка, го караше да настръхва. Бе доста гнусно. По-малкя бе голям хомофоб и мразеше всичко свързано с гейове и лесбийки, да не говорим за транс сексуалните, абсурд. Правилно чухте. Чонгкук бе с година по-малък от Техьонг. Те бе на 17 а Кук на 16. Най-шокиращото в цялата тази ситуация бе, че Чонгкук се бе татуирал почти целия, ходеше по дискотеки и се ебеше със сякакви проститутки на всякакви места. Ума на Техьонг не побираше информацята, как на тази крехка възраст прави подобни щуротий?! Буквално една година разлика, но на пръв поглед все едно имат макс 4 години разлика и разбирасе ,че Кук изглеждаше по-големия, почти винаги бъркаха Чонгкук за по-големия брат, а това изобщо не се нравеше на Ви.

Техьонг винаги когато ходеше на училище взимаше по някой учебник, но винаги, абсолютно винаги взимаше един важен артикул без който не можеше. Точно така, тетрадката. Колкото и да я криеше от всеки и всичко, се притесняваше някой да не вземе дя я открие и да я прочете и под този някой визираше Чонгкук и майка му.
Не че като я носеше със себе си в училище, беше по-безопасно де.

Тае стигна пред мъчилището, което ненавиждаше от дъното на празната си черна душа. Първото нещо което зърна когато стигна пред сградата, бе Джин,  който без съмнение плюскаше като за трима. Сефте.
Тае се запити към него и го шибна през връта, карайки Джин да се задави с хапката си. Колко бе лош само.

-Пак ли не си в настроение заради шибания сън?-Изтъкна очевидното Джин.

-Спомени го още веднъж и си пътник!

-------------------------------

ОМГ, ОМГ, ОМГ....Ето ме...след две години с обещания 2 сезон Хдд
В момента съм шокиран от ,,завръщането ми" буквално. Надявам се да сте подготвени за този сезон, който няма да е много дълъг Хдд
От доста време са колебаех дали да я кача, защото вече не съм феймъс и няма да се чете както преди...повече от 100% сте забравили тази книга но нищо^^

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 17, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ᎥᏆ Ꭵs ᏢᎾssᎥbᏞᎬ?! |Vkook| [Completed]Where stories live. Discover now