Hoofdstuk 3: De zwangerschap

242 6 0
                                    

De volgende dag hebben we een zaak. Aangekomen op de PD moet ik overgeven. Ik voel me de laatste niet helemaal lekker. We moeten dan naar Chinese restaurants en ik koop er steeds loempia’s. In totaal heb ik zeker wel 7 loempia’s binnen. Ik vraag me af wat dat toch is met mij?Nadat we de Chinese restaurants gedaan hebben komen we aan op bureau en dan moet ik weer overgeven. “Wat is er met haar aan de hand.” “Weet ik niet echt maar het is wel al de tweede keer vandaag. Maar als zelfs voor Eva van Dongen 7 loempia’s teveel is?.” Marion komt dan naar mij. “Hey gaat het?” Ik glimlach even naar haar. “Wolfs zei dat het al de twee keer is vandaag.” “Ja, ik weet het niet, ik denk dat ik griep krijg ofzo. Ben ook zo moe de laatste tijd.”

Marion komt bij mij zitten en geeft me een glas water. “En hoelang is dat al?” “Ik hoef in iedere geval voorlopig geen chinees meer.” ’s Avond komt Marion bij mij op bezoek. “Ah wat gezellig. Wil je wat drinken?” “Heb je wijn?” “Wat zie jij er ongelooflijk mooi uit” “Ja hé, ik heb een date?” “Oh met wie?” “Speelt in Frits zijn band.” “Zo, jij hebt echt een verjongingskuur.” “Hahaha ja dag. Nee hoor hij is mijn eigen leeftijd. Het is een Ier, hij speelt viool.” “Een Ier, romantisch.” “En jij, jouw liefdesleven? Heb ik eh iets gemist?” “Nee, nee we komen er eigelijk niet aan toe Wolfs en ik.” “Wolfs en jij, Nee jullie zijn toch niet weer..”

“Nee, dat wou ik helemaal niet zeggen nee.” “Sorry, sorry ik ben nog hartstikke nerveus voor vanavond. Ik kwam eigelijk maar even dit brengen.” “Oh, voor mij.” “Ja, dag” “Wat lief, veel plezier.” Ik giet dan de wijn van Marion trug in de fles. Na het ondervragen van de dader voel ik me niet zo goed. Wolfs komt dan buiten. “Gaat het met je? Hey , ik vraag je wat?” “Hoe gaan we nou verder?” “We pakken hem voor de moord op het meisje, maak je daar nou zorgen om?” Ik pak het briefje van het gelukskoekje. “Ontzie jezelf de rest van de dag. Het zal je goed doen. Ik ga naar huis. Als ik thuis ben neem ik een chocomelk en doe er slagroom op en kijk dan in het pakje van Marion. Een zwangerschapstest. Ik twijfel even maar besluit hem toch te doen. Ik schrik als ik ontdek dat Marion haar vermoedens waar zijn. Hoe moet ik dit nou aan Wolfs uitleggen. Het gaat nu zo goed tussen ons. Als ik hem nu ga vertellen dat ik zwanger ben van Peer? Zal die mij in de steek laten? Moet ik het hem wel vertellen? Jezus wat heb ik er weer een knoeiboel van gemaakt.

Ik moet het hem vertellen. Hij heeft het recht erop. “Wolfs ik moet je wat vertellen. Ik wou je het wel eerder vertellen maar ik wist zelf niet wat ik ermee moest. Ik krijg een kind.” “Ik weet het. Ik wist het al van het moment dat je de eerste keer misselijk werd.” “Het is van Peer.” “Het is van jou. Het is goed. Kom eens hier mijn meisje.” Ik kruip in zijn armen. “Mijn meisje?” “Ja, jij bent toch mijn meisje.” “Ja inderdaad. Je bent lief Wolfs.” Marion had de loods gevonden waar de kannibaal zijn slachtoffers eet. Wolfs en ik gaan elk een kant op. Ik vind een spoor en roep naar Wolfs maar dan voel ik dat er iets in mijn nek wordt gespoten en ik val weg.

Hoe moet het nu verder?Where stories live. Discover now