MDS: A feladat

748 33 10
                                    

Egyszer évekkel ezelőtt egy ember létrehozott egy olyan szervezetet, mely embereket védelmez és harcol az érdekükért. Figyel rájuk, ott vannak ahol azt a megbízójuk mondja. Ebben a szervezetben gyerekeket neveltek, akik ezt a feladatot hiba nélkül elvégzik. A különlegessége az, hogy minden gyermeknek egy állat nevét adják, álarcban nevelik őket fel és egyedül. Ezeket a gyerekeket születésük után pár nappal elveszik a szüleiktől, pont mint mr és mrs Dupain-Cheng egyetlen gyermekét Marinettet.

- Jó kezekben lesz a lányuk- mondták majd elvitték a mélyen alvó kislányt. Mikor elvitték a lányt a kiképző helyre megálltak és megmutatták a lánynak a helyet ahol élni fog. Miraculous Defense Squad. Vagyis MDS. 

- Ez a hely rosszabb mint a katonaság. Ott az embernek legalább lehetnek érzelmei. Itt? Csoda, hogy embernek nézik őket.

- Ja. Olyan embernek aki soha nem hibázhat.- váltottak pár szót az őrök a kicsi láttán. Senki nem szereti látni azt, hogy alig pár napos gyerekeket hoznak ide be.

A kislányt átvette egy álarcos nevelőnő.

- Mi a neve?- kérdezte. Szegény az újabb gyermek láttán majdnem elsírta magát.

- Marinette Dupain-Cheng.

- Istenem! Gyönyörű gyerek. Miért nem lehetne nekik a saját nevüket használni.- mondta majd odament egy géphez. Be kellett írni a gyerekek adatait (szem szín, hajszín eredeti név, születési idő) az meg kiadta a nevét- Katica. Üdvözöllek a MDSnél. Volt nála valami?- kérdezte a nő

- A szülők nyomtak a kezembe egy medált. Kínaiul van ráírva valami. Azt mondták a neve.- adta át a férfi a nyakláncot. Egy kis szív volt körbeölelve virágokkal, melyet apró rózsaszín és piros kövek díszítettek. A nő a lány nyakába akasztotta az ékszert. Senki semmi ilyesmit nem viselhetett, de a gyermeknek mégis odaadták. Tudták, hogy ő más mint a többi. 

Pár évvel később ki is derült, hogy igazuk volt. A lány (habár minden szabályt követett) mindenben kicsivel jobban teljesített a többieknél.


16 évvel később

Katica:

Épp az edzőteremben gyakoroltam a különféle ugrásokat és ütéseket, mikor bejött a mentorom egy levéllel a kezében.

- Ez a tiéd Katica- mondta majd kiment. A levélben ez állt:

Tisztelt Katica!

Örömmel értesítjük, hogy ön feladatot kapott. Holnap reggel 8 órakor önnek Gabriel Agreste otthonába kell mennie. A feladata az, hogy a fiát Adrien Agrestet kell védelmeznie bármi áron. Az Agreste rezidencián fog élni az úrral és a fiával együtt. Jegyezzen meg valamit, nagyon fontos! Nem szerethet bele a fiúba SOHA!!

ÜDVÖZLETTEL: Michael Jason

Rendben. Először is: ki az a Michael Jason? Másodszor. El innen? Innen van kint? Mi az a szerelem? Egyáltalán mi a fene lesz itt?? Mindegy. Bementem a szobámba pakolni. Nem sok cuccom volt, de annyi elég, hogy tele legyen egy bőrönd. Későre járt így elmentem zuhanyozni. Az állomáson volt lehetőség hajat vágatni évente egyszer. Persze, mint mindenhol itt is vannak cicababák. Kikövetelték a haj festetés engedélyét a főnöktől, akit amúgy soha sem látni. Azzal érveltek, hogy nekem is festve van a hajam. Pedig nem. Természetesen kékes fekete a hajam színe. De ezt senki nem hitte el így van hajfestetésre is joga mindenkinek. Sőt! A lányoknak egy tincset olyan színűre kellett festetni amilyen színű az az állat ami a neve. Így van egy tűzpiros tincsem. Amúgy az egész loboncom a lapockámig ér így fogtam és felkötöttem. Öt perc alatt elkészültem, majd bebújtam a takaróm alá és a mai nap utoljára elolvastam a MDS mottóját: Az érzelmeknek nincs helye a világban. Soha nem éreztem se örömöt, szomorúságot, szeretetet. Fájdalmat. Na azt viszont igen. Főleg mikor az úgynevezett mesterekkel kellett küzdeni. Nem kíméltek. Azt tanították, hogy azok az emberek akik bántani akarják majd a védenceinket azok sem fognak kímélni minket. Ezen gondolkodtam mikor elnyomott az álom.

Adrien:

- Fiam gyere ide!- hallottam apám szigorú hangját. Tudom, hogy nem szeret várni, így siettem hozzá- A jövőhéttől iskolába fogsz járni. De kell melléd valaki aki vigyázni fog rád. Mr Jason azért van itt hogy segítsen. Az úr a Miraculous Defense Squadnál dolgozik. Választanod kell a felsorolt emberek közül. Mr Jason azt mondta, hogy ők a legjobbak.- adott át apám egy vastag stóc papírt. Átlapoztam. Mindegyiken középkorú féfiak voltak. Végül az utolsó lapon egy fiatal lány szerepelt. Kép is készült róla. Kékesfekete haja volt egy vörös tinccsel, ami be volt fonva. Az első ami feltűnt, hogy nagyon fiatal. Megnéztem a lapon és csak 16 éves. Katicának hívják.

- Őt választom.- mondtam majd a lapot odaadtam Mr Jasonnak.

- Remek választás Adrien. Katica a legjobb a fiatalabbak között.

- Lehetne egy kérdésem?- tettem fel félve apámtól,hogy leszid-e vagy sem. Viszont meglepetésemre mosolygott

- Persze.- válaszolt az úr

- Tényleg így hívják?

- Nem. A gyerekek akik ide kerülnek ilyen neveket kapnak. Az igazi nevét nem tudom. Semmi személyes tárgyuk nincsen. Mindent elvettek tőlük és egy új embert neveltek. Nem tudnak semmi érzelemről. Nincsenek nekik. De- mondta nevetve- ez a lány kivétel. Más mint a többi. De uraim nekem mennem kell, hogy a kisasszony holnapra itt legyen. Viszont látásra.- mondta a férfi, majd elment.

-  Rendben fiam. Itt hagyom neked a lapot olvasd át jobban a lány adatait.- mondta, majd ő is elment.

Gyönyörű lány az biztos. Szeretném megismerni. Gyorsan elmentem zuhanyozni majd lefeküdtem.

Sziasztok! Itt is van az újabb nagyobb terjedelmű novella. Ez a fejezet elég rövidre sikeredett.... de remélem tetszik nektek! Jövőhéten jön a folytatása. Kellemes húsvétot mindenkinek és sok locsolót! ;)

Vivi 

Miraculous NovelláimWhere stories live. Discover now