A legenda

2K 48 3
                                    

- Tehát a következő órára olvassátok el Shakespeare Julius Caesar-ját. Kellemes őszi szünetet kívánok nektek- mondta Mrs. Bustier és kiment a teremből. Mari már nagyon várta az őszi szünetet. Nem tudta mikor, de a testvére hazajön Amerikából, ráadásul vele jön a barátnője is.
- Hú Csajszi, nekem mennem kell. Majd mond el mi volt a tesóddal és a csajával.- mondta Alya majd megölelte barátnőjét és hazament a suliból.

Adrien otthon a szokottnál is többet járkált a szobájában. A nővére a héten jön haza Amerikából és már nagyon várja. Azt mondta, hogy a barátjánál fog aludni, és vele is jön haza Párizsba. Az ő családja és Adrienék majd a reptéren várják őket.

- Kölyök nem értem, miért töröd magad annyira. A tesód hazajön a hapsijával aztán kész! Mit aggódsz?- kérdezte Plagg.
- Mert szeretném már megölelni. Nagyon hiányzik, főleg miután anyu eltűnt.- mondta a szőke és aludni ment.

Másnap Marinette az ébresztőjére kelt, végre időben. Elkezdett öltözködni, majd lement reggelizni a szüleihez.
- Kincsem indulhatunk a reptérre?- kérdezte a lány édesanyja miután megették a reggeliüket.
- Persze! Induljunk!- mondta a hősnő, majd Tikkivel a táskájában elindult ki az ajtón.

Adrien nagyon várta a másnap reggelt. A nővére este hívta, hogy holnap 10- re érkezik a gépük Párizsba. Így a szőke srác nem sokat aludt. Reggel Plagg nyavajgására ébredt. Viszont ennek következtében időben is kelt. Lement reggelizni, majd apjával, Nathalival és Gorillával elindultak a reptérre.

- Az Air France 10 órai járata öt perc múlva megérkezik.- mondta a hölgy a reptéren. Mari és Adrien szíve a torkukban dobogott. Pár perc múlva viszont a bejárat felől özönleni kezdtek az emberek. A kék szemű leányzó meglátott egy ismerős feketés- kékes hajkoronát és elkiáltotta magát:
- Matt!! Itt vagyunk!- mondta, majd a srác egy szőke lány kezét húzva odament húgához.
- De jó téged újra látni Mari!- mondta a srác és megölelte testvérét.

Adrien közben meglátta a nővérét egy ismerős fekete hajú lánnyal ölelkezni. Nem is kellett gondolkodnia tudta, hogy a lány Marinette. Aztán a lány elengedte a szőke hajú leányzót, és barátjától és a szüleitől elköszönve odament öccséhez.
- Na végre már egy ismerős arc!- mondta, majd megölelte fivérét.- Azt beszéltük a többiekkel, hogy egy óra múlva találkozunk a Dupoint melletti parkban.- mondta a lány, majd megölelte apját is. Nagyon várta már ezt a napot, ugyanis hiányzott neki a családja és meg akart ismerkedni a barátja családjával is. Marinette szüleit és magát a lányt is nagyon aranyosnak találta.

Adrienék 15 perccel hamarabb értek a találka helyére.
- Na és, milyen Amerika?- kérdezte a zöld szemű
- Nagyon szép hely, csak az az egy baj vele, hogy nagyon hiányoztok.- mondta majd összekócolta öccse haját. A lány nagyon hasonlított Adrienre. A jelleme teljesen hasonlított fivéréhez. Ha valamit várt akkor nagyon aktív volt. Pörgött mint a búgócsiga. Mindenkivel kedves volt. Külsőre ha valaki először rájuk nézne azt mondaná, hogy ikrek, pedig több mint 2 év van közöttük. Szőke derékig érő haját kiengedve hordta, a szeme színe kicsit sötétebb zöld volt mint öccsének. Fekete szoknyát és világos kék felsőt viselt, oldalán egy fehér kis táska lógott.

Pár perc múlva Mari és családja is megérkezett. A lány hirtelen köpni-nyelni nem tudott. Matt barátnője Adrien nővére??!!- gondolta a lány, majd családjával közelebb mentek az említett fiúhoz és apjáékhoz.
- Jó..jó napot kívánok Mr. Agreste.- monda majd gondolta köszön Adriennek, de nem akarta kihívni a sorsot. Úgyis csak sületlenségeket hordana össze, de most itt van mindkét család. Nem akarja leégetni magát.
- Üdvözlöm uram. Matt Dupain-Cheng vagyok.- mutatkozott be a sötét hajú srác.
- Szervusz Matt. Gagbriel Agreste vagyok Ann édesapja. Ő itt a fiam Adrien.- mondta Gabriel majd kezet fogott Matt-el.
- Örvendek Gabriel. Ők itt a családom. Édesanyám Sabine Cheng, édesapám Tom Dupain és a húgom Marinette Dupain-Cheng.- mutatta be a családját a sötét hajú srác.

Miraculous NovelláimWhere stories live. Discover now