Dark Angel ~akumatized Ladybug~

900 31 4
                                    

Marinette:

- Marinette! Már megint vagy húsz perce csörög a telefonod. El fogsz késni.- keltett anyu azon a bizonyos napon. Ránéztem az órámra és végre sikerült időben kelnem. Végül pár perc alatt elkészültem és csengő előtt be is értem. Alya meglepődve nyúlt a homlokomhoz.

- Nem vagy beteg. Akkor hogy kerülsz ide?- kérdezte nevetve.

- Néha én is lehetek pontos.- nevettem vele.

- Kész a beadandód ofőre?- kérdezte.

- Naná.- Mrs. Bustier azt a feladat adta, hogy számunkra érdekes témáról össze kell állítani egy kis videót. Persze, hogy kész volt. Ott is van a pendriveom az asztalomon...

- Banyek! Otthon hagytam!- sikítottam ijedten. Adrien és Nino értetlenül meredtek rám, míg Alya olyan jót nevetett a szerencsétlenségemen.- Még jó, hogy elküldtem magamnak e-mailben.- sóhajtottam fel.

- Miről van szó lányok?- kérdezte Nino

- Ma- Mahhari ott-otthohon hahagyta a beadandóhjáháhát, dehehe vagy húhúhúsz percel hahahamarabb éhért behehehe!!- kacagott a vörös hajú.

- Hehehe. Nagyon vicces! De mondom, hogy megvan, csak e-mailben.- mosolyogtam a srácokra.

- Oké, de már volt jelző. Menjünk vagy mind késni fogunk.- mondta a szőke hercegem, majd bementünk a suliba.

- Rendben gyerekek. Remélem mindenki elkészült a bemutatójával. Névsor szerint megyünk, tehát Adrien kérlek gyere.- hívta ki a szerelmem a tanárnő.

Adrien a vívásról hozott egy kis bemutatót. Érdekes volt sok új dolgot tudtam meg róla is és a sportágról is.

- Chloe te jössz.

- Én Katica Bogárról hoztam egy kis érdekességet.- mondta a lány gonoszan vigyorogva.

A pendriveot berakva elindult a felvétel. Egy régebbi akuma támadás után pacsiztunk le Macskával, majd én bementem a sikátorba.

Minden olyan gyorsan történt. A videón tisztán látszott, hogy visszaváltozok. Az arcom a vaknak is feltűnt volna. Mindenki egy emberként fordult felém.

- Miért Kislány?- kérdezte Alya. Az előttünk ülő fiúk és a többi osztálytársam hitetlenkedve néztek rám. Chloe gúnyosan nevetett rajtam, a könnyeim pedig szakadatlanul folytak. Felpattantam és mentem volna ki a teremből. Mikor az ajtóhoz értem Chloe nem engedett ki. ,,Na most mit csinálsz?" kérdezte. A csalódott és szomorú szemek kereszttüzében lerogytam a földre. Nem érdekelt az akuma, nem érdekelt Macska, Halálfej se senki. Csak sírni akartam. Sírni végre mint egy igazi kamasz.

- Á! Csalódottság, harag, szomorúság. Mióta vártam, hogy Katica így érezzen. Menj kis akumám, tedd őt gonosszá!

Marinette:

Nem hiszem el! Hogy tehettél ilyet?! Megbíztam benned, de te mégis így titkolóztál! Ezeket vágták a fejemhez. Alyán, Ninón és Adrienen kívül mindenki bántott. Elegem lett.

- Marinette, vigyázz!- hallottam Tikki hangját, de késő volt. Láttam a többiek értetlen arcát de valami fura volt. Lilás fény derengett az arcom előtt.

- Megbántottak, pedig te mennyit segítettél rajtuk. Utálnak amiért vigyáztál rájuk. Sötét angyal. Halálfej vagyok. Megbosszulhatod a gonoszságukat, cserébe csak Fekete Macska talizmánját kérem, majd a tiédet.

- Ahogy akarod Halálfej.

Adrien:

- Ahogy akarod Halálfej.- mondta a lány majd átváltozott. A ruhája fekete lett piros pöttyökkel, a maszkja szintén. Alatta fekete pöttyök húzódtak az arca közepéig. Nem hiszem el, hogy Chloe ilyet mert csinálni. Szívem szerint megtéptem volna, de inkább csak leszidtam.

Miraculous NovelláimWhere stories live. Discover now