9. Kapitola

1.1K 66 6
                                    

"Přemýšlel jsi nad tím , jak dlouho tohle bude všechno trvat ? Celá ta hra na to , že jsme pár ?" Zeptala se mě Ashley . "Nevím . Asi do doby dokud bude platná smlouva a pak bude konec " řekl jsem a pokrčil rameny .

"Jo to je pravda " řekla a svou hlavu měla položenou v mém klíně . Byli jsme u mě doma na sedačce . "Nevadí ti to , že ti ležím v klíně ?" Zeptala se " ne , v pořádku " ujistil jsem jí a hladil jí ve vlasech . Mnoho lidí věří v to , že jsem šťastný a mám přítelkyni se kterou plánuji společnou budoucnost . Každopádně to není pravda minimálně ta část , že  mám přítelkyni .

"Jsem ráda , že jsem ve vztahu  s tebou sice ve falešném , ale stejně " řekla po chvilce sticha a já se překvapeně usmál "to já jsem také rád " uculil jsem se .

"Co kdyby jsme někam šli ?" Navrhla a podívala se mi do očí "kam by jsi chtěla ?".

"Co třeba do parku ? Na zmrzlinu ? Jen tak někam jít " řekla  "jsi připravená na to zas čelit paparazzi , fanouškům a celkově několika otravným lidem  ?" Zasmál jsem se . "Připravená nebudu nikdy " uchechtla se "každopádně nebudeme marnit až tolik naše životy " dodala a vstala . Šla pryč a já si povzdechl a šel na chodbu .

Pohled Ashley :
"Nemaluj se takhle vypadáš mnohem lépe" poznamenal Niall co mě pozoroval . "Měla bych se namalovat " namítla jsem a lehce se začervenala . "Nemusíš se malovat " usmál se a šel ke mě " musím Horane " řekla jsem a začala se líčit . On si povzdechl a objal mě "kvůli čemu to děláš ? Bez toho vypadáš krásněji " řekl a já poznala , že to myslí vážně . Opravdu .

Nakonec tedy nenalíčená jsem s ním šla na procházku . Dost často jsme zastavovaly kvůli fanynkám , které se s Niallem a občas i semnou chtěli vyfotit , ale jinak víceméně chtěli jen s Niallem což jsem chápala. Také dost lidí si nás opravdu velmi nenápadně fotilo často se ani nesnažili být nenápadný prostě fotili co mohly . Samozřejmě  novináři  za námi neustále chodili kvůli rozhovorům , fotkám a mnoho dalšího . S Niallem jsme samozřejmě zas hráli ten děsně šťastný páreček , který se moc miluje . Opravdu jsem nečekala , že tomu tolik lidí uvěří , ale stalo se  .

" moc tě miluju Ni " řekla jsem s úsměvem na ulici , kde bylo plno lidí , usmál se na mě a spojil naše rty . "To i já tebe " vydechl mi do rtů. "To já vím ".

Smlouva / Niall HoranKde žijí příběhy. Začni objevovat