Κεφάλαιο 8 - Μνήμες

5.3K 478 12
                                    

 O Πέτρος πάρκαρε στο μεγάλο πάρκινγκ του υπαίθριου κλαμπ και η Δανάη βγήκε από το αυτοκίνητο. Καθώς  κατευθυνόταν προς την είσοδο, είδε το αυτοκίνητο του Νικηφόρου να μπαίνει στο πάρκινγκ και τα μάτια τους διασταυρώθηκαν για λίγο.

Η Μαρίνα και η Σοφία την περίμεναν μπροστά στην γεμάτη κόσμο είσοδο. Πριν μπουν μέσα, ο Πέτρος είπε στην Δανάη : "Θα πρέπει να είσαι συνέχεια κοντά μου. Ο κόσμος είναι πολύς και δεν πρέπει να απομακρυνθείς. " Έτσι οι φίλες της προχώρησαν μπροστά ενώ ο Πέτρος προχωρούσε πολύ κοντά στην Δανάη.

Το τραπέζι τους ήταν στο κέντρο του μαγαζιού. Όταν ο Πέτρος στάθηκε λίγο πιο μακριά από το τραπέζι, η Δανάη τον τράβηξε από το μανίκι κοντά της: " Μπορεί να δουλεύεις αλλά αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να αισθάνεσαι και άσχημα. Έλα στο τραπέζι μαζί μας. Έτσι δε θα είναι  καλύτερα;" του χαμογέλασε φιλικά.

Ο Πέτρος ακούμπησε στο τραπέζι, αλλά τα μάτια του έψαχναν παντού γύρω τους. Η Δανάη είδε τον Νικηφόρο να πηγαίνει προς μπαρ που ήταν απέναντί τους. Είπε κάτι στον μπάρμαν και μετά γύρισε προς το μέρος τους.

Η Μαρίνα όταν είδε που κοιτούσε η φίλη της και έσκυψε κοντά της : " Τι όμορφος άντρας!"

" Ναι, από εμφάνιση καλός είναι, αλλά με εκνευρίζει ο χαρακτήρας του."

"Τον ξέρεις;" ρώτησε εντυπωσιασμένη.

"Είναι το αφεντικό του Πέτρου και ήρθε για να με επιτηρήσει." όση ώρα μιλούσε, τα μάτια της κοίταζαν τα δικά του, σε ένα προκλητικό παιχνίδι.


Η Σοφία ξαφνικά είπε : " Δανάη, είδες ποιοι μπήκαν;"

Η Δανάη τράβηξε τα μάτια της από το Νικηφόρο και κοίταξε προς τα εκεί που κοίταζε η φίλη της.

Ο Γιώργος, το πρώην αγόρι της, στεκόταν με το χέρι του περασμένο στη μέση της συνοδού του, που για κακή της τύχη, την ήξερε.

Παλιά, η παρέα τους αποτελούνταν από τέσσερα κορίτσια. Η τέταρτη φίλη τους, η Νόρα ήταν αυτή που της έκλεψε το αγόρι. Την Δανάη την ένοιαζε πιο πολύ  η προδοσία της φίλης της παρά του αγοριού της,  με τον οποίο στο κάτω κάτω, ποτέ δεν είχαν προχωρήσει τις σχέσεις τους.

Κοίταξε το ποτήρι με το ποτό που ακούμπησε μπροστά της το γκαρσόνι ενώ το μυαλό της πλημμύρισε από άσχημες μνήμες.

Μια μέρα, ο πατέρας της γύρισε πολύ στεναχωρημένος από την εταιρία. Ανακάλυψε οτι ο παλιός, 'καλός' του φίλος, που για χρόνια δούλευε στο  οικονομικό τμήμα  της εταιρίας του , είχε κάνει μεγάλη υπεξαίρεση.

ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 2On viuen les histories. Descobreix ara