La mine acasă

193 10 2
                                    

Eram în fața lui și mai erau câțiva metrii până să ajungem și atunci ,ceva s-a întâmplat și mașina lui Marcus mi-a luat-o înainte și a trecut linia de finish primul. A coborât cu un zâmbet victorios și s-a îndreptat spre mine.

-Frumoasă cursă baby! Îmi vreau premiul!

I-am aruncat cheile mașinii mele și am plecat nervoasă de lângă el. Austin venea și el spre mine ,dar era în mașina sa.

-Urcă acum!

M-am urcat în mașina lui,abia tinându-mă pe picioare.

-Întinde mâna! Vocea lui era destul de ridicată așa că am făcut cum mi-a spus. În momentul următor am simțit presiunea siringi pe încheietura mea și substanța maronie ce îmi ajunsese în vene,dându-mi doza de supraviețuire de care am nevoie. Austin a pornit mașina,iar eu mi-am relaxat mușchii.
-Unde mergem?

-La mine acasă,nu te pot duce la tine în halul ăsta!

Nu l-am contrazis pentru că știam că are dreptate. Simțeam cum ușor,ușor îmi revin la viață și îmi cresc puterile. Devenisem dependentă,atât de deoguri,cât și de el...Trecuse atâta timp de când nu îl mai văzusem și fiecare părticică din corpul meu îi ducea dorul. Mașina lui Austin s-a oprit în fața unei case mari,cu două etaje. Ne-am dat jos din mașină și aveam un sentiment ciudat în legătură cu asta. Odată intrați în casă ,un val de căldură m-a lovit instantaneu și m-am oprit pentru a analiza livingul. Era gigantic,în mijloc aflandu-se o canapea maro,destul de mare,o masă rotundă din sticlă și în față,pe perete era prins un televizor destul de fragil. Pe jos era parchet crem și pereți erau albi. Nu prea îmi plăceau gusturile lui. A apărut imediat lângă mine cu un pahar în mână,pe care mi la întins

-Bea asta,o să te simți mai bine!
Am băut lichidul incolor,ce avea un gust destul de ciudat.

-Haide,o să te duc sus ,într-una din camerele de oaspeți!

Am încuviințat și am mers după el,dar o amețeală bruscă mi-a dominat corpul. Casa se învârtea cu mine și eu nu mai eram în stare să merg. Austin s-a întors spre mine și pot sa jur că l-am văzut zâmbind. M-a ridicat pe umărul său și a urcat scările cu mine. Am ajuns într-o cameră,nu foarte mare ,cu pereții grii și ferestre acoperite,astfel fiind destul de întuneric. S-a apropiat de mine și a început să se plimbe cu mâinile pe corpul meu. Îi simțeam respirația pe gât și picioarele mele cum tremură. Acum,mainile sale erau pe sub bluza mea,jucându-se cu materialul dur al sutienului. Eu nu puteam face nimic ,dar tot ce am reușit să spun a fost:

-Austin... ce mi-ai făcut?

Vocea îmi era destul de joasă și răgușită,aproape fără putere.
-Shh,o să îți placă!

Asta a fost tot ce am auzit și imediat,buzele sale s-au strivit de ale mele într-un sărut brutal și înfometat,după care a urmat maxilarul,gatul și tot mai jos. Îmi ridicase bluza și o aruncase pe jos și acum se juca cu unul din sânii mei cuprinzând-mi-l între dinți și trăgând cu putere de el,astfel încât să îmi rămână un semn urât și destul de vizibil. Am scăpat un geamăt printre buze și el a zâmbit ca un maniac. M-a aruncat pe pat ,cu forță și s-a aruncat peste mine ,începând să mă sărute flămând. Eu i-am intrat în joc,nu știu de ce , și m-am întors peste el începând să îi sărut gâtul și maxilarul. Am scăpat de tricoul negru de pe el,acum admirându-i pieptul și jucandu-mă cu parul său. El sa aruncat peste mine și m-a așezat mai bine în pat,după care s-a ridicat și a mers spre dulapul din fața patului. A scos ceva și am auzit un ambalaj rupându-se,sunet ce m-a făcut să realizez ce se întâmplă cu adevărat. M-am ridicat de pe pat ,vrând să îmi iau bluza pe mine ,dar atunci,mână sa mi-a apucat brațul,trăgându-mă brutal spre el.

- Ce crezi că faci?! Mă întrebă el cu un ton badjocoritor.

-Austin... ce-ai făcut...eu..

-Shh,de ce te opui?

Mi-am tras brațul din mâna sa,dar acum era lipit de corpul meu,eu putând să îi simt respirația care mi se lovea de față.

-De ce continui să suferi după un nimic ca și Derek?! El nu te poate face să simți cu adevărat,în schimb eu pot!
Vorbele sale mă scârbeau și i-am lipit puternic o palmă peate față. Era destul de nervos și m-am trezit și eu cu o palmă de la el,dar mult mai puternică.

-Ai chef de joacă?! Bine ,să nu jucăm!

A luat din dulap o pereche de cătușe și mi-a legat mainile la spate
.
-Austin încetează,ce tot faci?

-Ce s-a întâmplat prințesă,nu mai ai chef de joacă?!

Imediat s-a năpustit asupra mea și a început din nou să îmi sărute tot corpul,acum ajungând la pantalonii mei de trening. Am încercat să mă zbat,dar fără rezultat.

Dark Love Where stories live. Discover now