4. rész

1.7K 76 2
                                    

<Joseph Taylor>  

Leültünk az egyik udvaron lévő padra. Közelebb hajolt hozzám. Hátrahajoltam, de ennek az lett a vége, hogy mind a ketten a földön kötöttünk ki. Beletúrt fekete hajamba.

- Tudod a barátnőd, tegnap azt mondta, hogy szégyen hogy szeretlek. - mondta. – Tényleg így van? - kérdezte könnyezve.

Én csak kikerekedett szemekkel néztem csak rá. Eddig soha nem volt ilyen. Nyeltem egyet. Nem veszthetem el a fejem. Ő a HÚGOM. Vagyis nem igazán. Megölelt. Beleszagolt a nyakamba.

- Olyan jó illatod van, bátyus. – mondta kuncogva.

Elvesztettem a fejem. Közelebb hajoltam hozzá és megcsókoltam. Csak egy ártatlan csóknak indult, de elhagytam a korlátaim. A kezemet a derekára raktam. De hirtelen feleszméltem és ellöktem magamtól. Majd meg fogtam a csuklóját és kivezettem a kocsihoz. Beültettem a hátsó ülésre és elindultunk haza. Amire haza értünk bealudt. Úgy vittem be őt, mint egy menyasszonyt. A saját hálómba vittem, mert az enyémhez van fürdő, plusz nem akartam egyedül hagyni. A telefonjáról felhívtam Adamet. Mondtam neki, hogy keressen egy józan embert. Azt az illetőt megkértem, hogy vigye haza Adamet. Ahogy letettem meghallottam Mag hangját.
- Joseph... Hánynom.....kell...

Felpattantam és nyitottam neki az ajtót. Letérdelt a WC elé és kiadta magából az alkoholt. Hátra fogtam hosszú barna haját.

- Jól van - simogattam a hátát.

Amikor végzett, felállt és leült az ágyamra.

- Vedd, le a ruhád én keresek neked egy pólót.

Furán nézett rám, de nem szólt semmit. Biztos még mindig az alkohol hatása alatt állt.

- Rendben.

Találtam neki egy fekete pólót, ami kicsit nagy volt rá. Oda jött hozzám és csak a fehérneműje volt rajta. Zavarba jöttem. Rák vörös lehetett az arcom.

- Joseph, szép vagyok? – kérdezte kislányos hangon.

- Én... öhm..vedd fel ezt. - mondta, majd amikor felvette bebujt az ágyamba. Felnevettem.

- És akkor én hol aludjak? A szobádba? – mondtam és elindultam kifelé. Gondoltam alszom a kanapén, de ő visszahúzott.

- Ne. Maradj itt mellettem.

Nem tudtam mit mondani. Utálom a férfi ösztöneimet. Nagy nehezen bebújtam mellé az ágyba. Már félig aludtam, amikor oda bújt hozzám így én meg átkaroltam. Így aludtunk el. Most már biztos, hogy a pokol tűzén fogok égni.

Menekülj! Tiltott szerelem /befejezett/Where stories live. Discover now