Capitolu 5

3 0 0
                                    

Pov:Anais

            Eram blocata acel zambet care iti furnica pielea pe tine aceai ochii pe care fara sa stiu cum cand am ajuns sa ii ador ma priveau intr;un mod nestiut de  mie pur si simplu vazandul pe el cu buchetul de flori in mana nu am stiut ce sa zic sau cum sa reactionez.

Anais:Eu...hei...aaaaa
Cat de proasta pot sa fiu nu eram in stare sa zi  nici macar un buna,plus cred ca mam inrosit deoarece el rade de stangacia mea e atat de frumos mai ales cu gropitile alea.

Aiden:Buna!Acestea sunt pentru tine.
  Anais: Multumesc sunt superbi!
Aiden: Cu placere dar nu sunt mai superbi decat zambetul tau!
   Anais:Eu....vrei sa intri te serves  cu o cafea sau un suc?
Aiden:Nu multumesc.Mergem?
   Aiden:Sigur!
 

Inchisesem usa la apartament si el vrand sa o ia cu liftul eu o iau inaintea lui pe scari observand ca nu vreau sa merg cu liftul nu spune nimic si nu ma treaba nici ci pur si simplu imi respecta dorinta.
Ne-am urcat in masina lui totul find asa ciudat mai ales linistea care dopanda intre noi credeam  a daca ma scos la intalnire ca imi cere explicati despre comportamentul meu sau de ce locuiesc singura sau ma va intreba de trecutul meu dar se pare ca nu observa mainile ce i se strang pe volanu masini se vede dupa el ca vrea sa ma intrebe cate ceva dar nu stie cum si nu doreste sa ma intrebe ceva ce ma va face sa plec si sa nu ii ofer sansa de a ma cunoaste.
Asa ca de ce nu inceput eu o discutie cu el.

 

    Anais:Deci unde mergem?
Aiden:Esti curiosa?
Ma tinteste cu privirea in momentul  cand mia pus intrebarea vad in ocui lui teama si nesiguranta ii e frica sa nu puna vro intrebare care sa ma fac sa reactionez dieferit.
      Anais:Nu pot sa spun ca sunt o persoana foarte curiosa .
   Aiden: Atunci nu iti voi spune e o supriza din cele care urmeaza.
Anais:O surpriza stai ai mai multe ?
Aiden:Da

Pov.Aiden
In momentul cand iam spus ca am mai multe suprize pentru ea am vazut in ochi ei o emotie cuprinsa intre fericire si surprindere oare de cand nu mai avusese parte de o surpriza sau oare avusese vrodata parte de vruna.
Restul drumului am mers in liniste niciunul dintre noi nu spune nimic probabil ca din cauza emotiilor sau poate din cauza ca ea e atat de diferita as fi vrut sa o intreb de ce e atat de retrasa de timida si mai ales de ce e asa speriat dar am preferat sa tac stiu ca la momentu potrivit imi va spune cand va prinde suficienta incredere.
  

Pov:Anais

         Eram atat de pierduta intre ganduri ca nici nu am observat ca masina sa opri pana in momentu cand Aiden a venit si mia deschis usa ca un gentelmen,totul era mirific era de nedescris eram in fata unui lac superb ,luna plina ce lumina lucul plini de nuferi albi si rosi totul parea rupt din basm.
Aiden scosese din masina o patura si un cos de picnic in trenoi era o tacere de nedescris pur si simplu ne preiveam in timp ce el asa patura si gustari iar eu mai il priveam din cand in cand.
Aiden:Iti place aici?
     Anais:Da totul e superb,cim ai gasit locul asta?
Aiden:L-am gasit acum un an ma certase cu ai mei si am plecat foarte suparat de acasa ma plivase cu masina cateva ore buna pana am gasit lucul asta iar de atunci vin tot timpu aici.
      Anais:De ce?
Aiden:Pur si simplu ma calmeaza totul e atat de frumos si splendit dar in acelas timp si misterios.
      Anais:Daca era locul tau de ce mai adus pe mine aici?
Aiden:Esti prima persoana pe care o aduc aici de gand te-am cunosc stiam ca locul asta ti se potriveste e frumos ca tine inocent dar totusi are o nuanta de mister pe care am observato si la tine din prima clipa in care te-am privit in ochi.
      
Pov:Anais
  
       Ascult cuvant cu cuvant obraji prizand o nuanta mai rosie din cauza cuvintelor spuse de el nestiind ce sa spun lansand capul in jos din cauza timiditati si emotiilor
   Aiden:Nu te rusina,desi asa rosie in obraji esti la fel de splendita.

Ridicand privirea spre el ochii lui   imi spun cat de sincer poate sa fie se pare ca nu e cum  credeam la inceput.Neputand sa zic nimic simtind buzele lui carnoase peste ale mele,gustul lui mentolat imi invadeaza gura lasanduma prada  euforiei provocata de el raspunzandui fara a ma gandi la  consecinte fara a ma gandi la ceea ce se va intampla maine

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 24, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Acum ori niciodata!!Where stories live. Discover now