Capitolul 1

19 3 0
                                    

Firar idioata de alarama.Nu pot sa cred e luni din nou la scoala de ce nu pot sa stau acasa offf...
Eu sunt blonda nu foarte inalta am un1;65 culoare ochilor este caprui inchis si pot spune ca arat destul de bine
Ma trezesc pana la urma ma duc repede la baie imi fac rutina de dimineata,ma imbrac si cobor in bacatarie imi iau micul dejun singura ca de obicei nimik nou ai plec la scoala.
Dupa 10 minute de mers cu autobuzu ajung in sfarasit in curtea liceului ca de obicei toti se uitat ciudat la mine bine nu e prima data asa ca sunt obisnuita cu asta.Ajung la dulap imi iau cartile si plec la clasa unde prima ora am dirigentie cu diriga este o femeie de nota 10 nu am ce sa spun despre ea.
Diriga intra foarte fericita si ne anunta despre venirea unui nou coleg.
Diriga:Buna dimineata elevi!
Elevi:Buna dimineata!
Diriga:Ma bucur ca sunteti toti prezenti fiindca vrea sa va prezit noul vostru coleg.El este Aiden si de asta va invata in acest institut si va fi noul vostru coleg.
Era un tip inalt bine facu,par brunet putin ciufulit avea niste ochi albastri superbi atat de patruzantori si de intesti ca te pierdeai in ei...era atat de frumos...o nu ce tot spun eu aici era pur si simplu un baiat atata tot.
Diriga:Aiden te rog aseazate in ultima banca langa Anais.
Aiden:Da doamna.
Dupa auzul spuselor dirigai el trebuia sa stea cu mine in banca nici gand nj imi place sa stau cu nimeni in banca...desi el parea diferit as fi vrut sa stau cu el in banca la cat de bine arata la ce ochi frumosi are ce tot spun eu aici nici gand sa plece de unde a venit
Dupa el se apropie de banca mea se aseaza langa bine si se uita cu coada ochiului la mine...
Aiden:Buna Anais
Anais:Buna si tie
Aiden:Ce ai esti suparata
Anais:Nu si te rog lasama in pace si nu mai vorbi cu mine
Dupa spusele mele el ramane uimit ora trece foarte greu fiindca nu am putut sa concentrez delok finnd Aidentot ora a stat ai ma studiat din cap pana in picioare si se uita dix in ochi mei...in momentul acela mam pierdut in albastru lui ca mare era ceva ce nu pot descrie.
Astept cu nerebdare clopotel sa sune ma uit la profesor nu vad nu aud nu inteleg nimik din cauza tipul care ma fermecat cu ochi cu privirea lui toata ora nu am putut sa fiu atenta din cauza lui fiidnca imi aduci aminte de EL ceea ce im acelas timp imi provoaca frica, teama, groaza ca se va intoarce.





Gata si primu meu capitol din prima mea carte sper sa va placa nu stiu daca o sa fie fix pe placul voastru doar voi incerca....😘😘😘

Acum ori niciodata!!Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz