9.kapitola

154 7 0
                                    

Ráno som sa zobudila a pozrela na Harryho ktorý sa usmieval.Predpokladám že sa mu snívalo niečo pekné.Pomaly som sa postavila obliekla si čisté spodné prádlo , spravila moju každodennú rútinu a dala si Toto

Pomaly som sa postavila obliekla si čisté spodné prádlo , spravila moju každodennú rútinu a dala si Toto

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


A k tomu tieto tenisky

Pomaly som vyšla izby a išla do izby Stefany , pretože už by mala byť doma

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pomaly som vyšla izby a išla do izby Stefany , pretože už by mala byť doma.
Zaklopala som na dvere a vošla dnu .

,,Ahoj Stef ako sa máš ?"Nič neodpovedala , pretože plakala.Podišla som k nej a sadla si na posteľ.
,,Stefany prečo plačeš ?"hladkala som ju na chrbte.
,,Ako už vieš alebo možno tak som chodila s Dorianom asi dva roky , No potom som otehotnela a on mi povedal že buď to dám preč alebo si to nechám a on nechá mňa.Ja som si dala to nevinné dieťa dala zobrať a -a aj tak ma nechal." Hovorila pomedzi plač , nič som nepovedala len ju silno objala.
,,On je tu Stefany ?"spýtala som sa ale odpoveď som dobre vedela.
,,Ano je, ráno prišiel ku mne do izby a povedal prepáč , chápeš to Jenn .Na nič sa nezmohol len na jedno úbohe prepáč ?"ako nemyslela som si že je Dorian až taký debil .Ale toto tak nenechám , vybavím si to s ním .Naraz som sa postavila ale Jenn ma chytila za ruku a pozrela na mňa.

,,Jenn kam chceš ísť ? Nerob hlúposti ."
,,Stefany ja ho poznám a nemyslela som si že je taký debil ale to čo si my povedala ma zarazilo .Teraz idem za ním a vyriešim to ručne stručne ."usmiala som a Stefany ma pustila .Rýchlym krokom som išla do kuchyne kde sa smiali Alex , Dorian , Lukas , Cameron a samozrejme nesmie chýbať aj Chris.Pozreli sa ma mňa .

,,Ale,ale pozrime sa kto k nám prišiel,kde si nechala Harryho ?"začal sa smiať Dorian.Ostatný chalani sa nesmiali.Pomalým krokom som išla k Dorianovi on sa postavil.
,,Prečo si nechal Stefany aj keď si dala odobrať to dieťa ?"zakričala som .
,,Myslel som si že si to nedá preč preto som ju nechal a aj tak čo by to decko robilo ? No nič len revalo."zakričal hlasnejšie ako ja .Chalani na nás len pozerali .

,,Tak keď si myslel že si to nedá preč , Prečo si nebol za ňou a uistil sa že si to dala preč ? Ale nieeee ty radšej si ju nechal , vieš ako sa ona musela cítiť ? No nevieš pretože si to nezažil.Stratila teba a ešte si dala odobrať dieťa a ty si ju nechal .Dorian poviem ti jedno , je jedno kolko máš rokov ale keby že dáš jej šancu aby to dieťa si nechala tak by si vedel ake to je cítiť ako kope v brušku keby že máš ruku na nej.Bol by si šťastný keby že to malé vydíš aké je bezbranné a ty by si ho spolu zo Stefany chránil."kričala som na celí dom , No naši chlapci nechápali o čo ide .Len som zaregistrovala že aj Harry je tam a bola tam aj Stefany.

Milujem ťa Harry (stará Verzia) Where stories live. Discover now