4.kapitola

255 10 2
                                    

Zabudila som sa na to že mi niekto bozkáva tvár.Pomaly som otvorila oči a pozrela na Harryho , ktorý sa usmival od ucha k uchu . Bol taký zlatučky a celí môj.
,,Dobré ráno ,ako si sa vyspala ?"
,,Veľmi dobre pretože moja láska bola celú noc pri mne ."povedala som a dala mu pusu na nos .Teraz ma niečo napadlo.
,,Kde je Kittie ?"spýtala som sa .
,,Neboj sa tvoja Kittie je pri Izabele .Je to naša kuchárka."
,,Vieš o tom že som nevedela že máte kuchárku ?"
,,Teraz už vieš a dnes by som ti chcel ukázať náš dom kedže si ho úplne nevidela a samozrejme aj kúpeľnu."povedal a zasmial sa.Ja som sa pomaly postavila obliekla si košeľu a nohavičky .Harry si dal len sivé teplaky.  Ja som utekala si po veci ktoré som nechala v kúpeľni.Keď som otvorila moje veci tam neboli .
,,Hľadaš niečo ?"otočila som sa a vydela moje červené nohavičky na Harryho hlave .
,,Ako si si dovolil brať moje veci ?!"zakričala som zo smiechom.
,,Ako si si dovolil brať moje veci?!"napodobnil môj hlas.Chcela som ísť ku nemu ale on začal utekať a tak som sa rozbehla za ním.Viete čo som si všimla keď sme sa nahánali ? Len jeho obraz ktorý ma zlatý rám.Zastavila som sa a pozerala sa naň.Harry si všimol že pozerám na jeho obraz .Podišiel zozadu ku mne a ruky si položil na moje boky .
,,Harry koľko si mal rokov ?"
,,Vážne to chceš vedieť ?"
,,Jasné že ano "povedala som ako päť ročné dieťa.
,,Vtedy som mal 90 rokov."
,,Woo a koľko máš teraz ?"
,,Za 2 roky budem mať 100 rokov ."
A ako je možne že nestárneš ?"som zvedavá čo odpovie .
,,No upíri stárnu pomaly ,takže to bude tým a neboj sa aj ty budeš stárnuť tak pomaly keď budeš upír."povedal a žmurkol.

Harry
,,No upíri stárnu pomaly ,takže to bude tým a neboj sa aj ty budeš stárnuť tak pomaly keď budeš upír."povedal som a  žmurkol.
,,Počkaj takže ma premeníš na upíra ?kedy ?ako?a prečo ? Bude to boli"
Nestihla dopovedať pretože som ju umlčal bozkom.Nebránila sa ale spolupracovala.Zrazu som cítil jej ruku na mojej hlave.
,,To sú moje nohavičky a nie čiapka ."
Povedala a ruky si položila na moje ramená.
,,Sorry že som ťa umlčal ale toľko otázok naraz to je kus veľa nezdá sa ti princess?"on ma tak ešte nikdy nenazval ale páči sa mi to .Počul som ako si hovorí pre seba .
,,Ano je to veľmi veľa otázok ale čo už keď som zvedavá."povedala a zažmurkala.
,,Premeniť na upíra ťa môžem až keď budeš tehotná pretože upíri deti mať nemôžu.Bude to asi až po svadbe , premením ťa tak že ťa uhriznem a zlomim ti väzi .Neboj nie je to až také hrozné ako sa to zdá .Premením ťa preto lebo chcem aby si bola celí život so mnou .Pretože ťa milujem ."ano konečne som jej to povedal .
,,Zopakuj to ešte raz ."
,,Milujem ťa Jenn." Naklonil som sa k jej peram a pobozkal ju .
,,Milujem ťa Harry."povedala s iskričkami v očiach .Náš bozk bol vášnivý , plný lásky, citov a to len preto lebo ju milujem .

Jenn
Bozk bol vášnivý , plný lásky a citov , šťastia .Konečne som našla človeka , no ako sa to vezme .Ktorý ma bude milovať navždy.Pomaly sme sa odtiahli pre nedostatok kyslíka.

,,No čo ideme sa okúpať alebo tu bude len stáť princess?"povedal Harry zamilovaným hlasom .Pozrela som sa naňho a prikývla.Spravil to čo som nečakala .Zobral ma na ruky ako princeznú.Hlavu som si položila na jeho hruď.Počula som ako mu bije srdce , zatvorila som oči .Harry pomaly kráčal .Zastavil.
,,Jenn mohla by si prosím otvoriť dvere , pretože mám len dve ruky ."
,,To sa nemusíš pýtať a viem že nemáš dve ruky ."ruku so položila na zlatú kovovú kľučku .Pomaly som ju stlačila dole no keď sa dvere odtvorili tak som uvidela tu najkrajšiu kúpeľnú.

Pomaly som ju stlačila dole no keď sa dvere odtvorili tak som uvidela tu najkrajšiu kúpeľnú

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Milujem ťa Harry (stará Verzia) Where stories live. Discover now