7.kapitola

156 7 0
                                    

Harry
Zobudil som sa na slnečné lúče ktoré mi svietili do oči.Pozrel som na Jenn ktorá bola rozvalená skoro na celej posteli.Pobozkal som ju na čelo , ona sa otočila a spala ďalej.Zasmial som sa .Postavil som sa z postele dal na seba sive tepláky a išiel do kuchyne .Keď som išiel po schodoch dole tak som počul Camerona a Chrisa , počkať čo tu ten robí ?Upíriou rýchlosťou som vošiel do kuchyne .

,,Ahojte , Chris nemal si byť s mojim otcom v Rusku ?"spýtal som sa zo záujmom.
,,Mal ale tvoj otec mi povedal že mám vám pomôcť s prípravami , Tak som tu."usmial sa.
,,Super aspoň nám pomôžeš vybrať obleky a  vlastne kde je Natali ?"povedal som .
,,Išla na kontrolu ku doktorovi ."ach ja som zabudol že je tehotná ale to mu nemôžem povedať.Zrazu si niekto odkašľal a nebol to nik iný ako Cameron.Pozrel som sa naňho.

,,Nechcem vás rušiť ale som vzduch ?"povedal urazene a my s Chrisom sme sa zasmiali.
,,Samozrejme že nie si vzduch ."povedal Chris a štuchol ho do pleca.Začali sme sa smiať ale do kuchyne vošla Izabela.Ups asi sme boli moc hlučný.

,,Prepáčte že vás vyrušujem ale mohli by ste byť trochu tichšie pretože Mia a Jenn chcu spať a ja tiež .Veď je len 6  hodín ."Povedala Izabela a zasmiala sa pretože vedela že nieje 6 hodín ale 8.
,,Izabela kde je Stefany ?"spýtal som sa pretože som ju nevydel .
,,Išla kúpiť darčeky do Londýna pre Miu a Jenn ale vráti sa dnes večer."
,,Aha ďakujem ."povedal som a niekto zaklopal na dvere .

,,Ahoj te chlapci kde sú vaše polovičky ?"spýtala Natali keď vošla do kuchyni.
,,Spia"  povedali sme naraz s Camom.
,,No tak už nebudú a ty Chris mi pomôžeš ich zobudiť a vy dvaja spravte palacinky .Ďakujem."Chris nič nestihol povedať pretože ho za ruku chytila Natali a ťahala ho preč .My sme sa začali smiať .
,,Mali by sme začať robiť tie palacinky pretože keď sa vráti Natali a nič tu nebude tak nám odkruti hlavy."povedal Cam.
,,Máš pravdu ."vybral som ingrediencie a Cameron spravil cesto.Ja som napiekol palacinky a naplnil ich s nutellou .Každému som dal na tanier a Cameron tam dal šľahačkou a jahody.

,,Hotovo a teraz si chcem sadnúť a napiť sa krvy ."povedal Cam a ja som prikývol.Postavil sa a z chladničky vytiahol sačok z krvou , nalial nám do pohárou a napili sme sa.Dopili sme a ja som umyl poháre no keď zrazu som počul kryk.Pozrel som sa na Camerona a usmial sa.

,, Predpokladám že to bola Jenn" zasmial som sa . A zrazu sme počuli krik znovu a to určite bola Mia.
,,A Toto bola určite Mia ."povedal Cam.
,,Harry počuješ ten dupot , čakaj za chvilu tu budu všetci."povedal Cam a posadil sa .Ja som si sadol tiež.Za chvíľu do kuchyne vošla Mia a Jenn celé mokré  , za nimi vošla Natali a Chris ktorý sa smiali vedel som čo spravili .

,,Dobré ráno miláčik ." Povedal som , postavil sa a dal pusu Jenn.
,,Dobré ráno .Harry vieš ako dobre sa mi spalo ale potom ma Natali obliala vodou a Miu Chris " Povedala a začala sa smiať ku nej sme sa pridali všetci.
Potom sme si posadili za stôl najedli
sa a ja som dal taniere do umyvačky.

,,No dievčence my vás opúšťame a ideme si kúpiť obleky ma svadbu ."povedal som , podišiel k Jenn a vášnivo ju pobozkal .Počul som ako niekto zapískal .Odtiahli sme sa a oni začali tlieskať .Hotový blázni .
,,No utekajte a my sa pôjdeme obliekať a pôjdeme tiež ale neskôr."povedala Jenn a usmiala sa .My sme sa isli poobliekať .Už oblečený sme vyšli von a sadli si do Cameronoveho auta.Vyrazili sme .

Jenn
,,No čo ideme kúpiť svadobné šaty ?"Povedala som a oni zakričali ano.Išli sme sa obliecť a namaľovať.
Vošla som do izby a obliekla si toto

Vošla som do izby a obliekla si toto

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Milujem ťa Harry (stará Verzia) Where stories live. Discover now