3.kapitola

232 15 2
                                    

Ráno som sa zobudila ale Harry tu už nebol . Pomaly som vstala oblikla sa a išla do kuchyni. Bola som na chodbe keď zrazu som počula Harryho ako nadáva.Pomaly a hlavne potichu som vošla do kuchyni a videla Harryho ako sa snaži spraviť raňajky . Zasmiala som sa . Je taký zlatý.
,,Ja som to počul ."povedal a zasmial sa.
,,Ja viem že si to počul , ale teraz tie raňajky idem spraviť radšej ja pretože tebe a čaj prihorí a nie že palacinky."
Nič nepovedal len si sadol na barovu stoličku.Keď som chcela spraviť poslednu palacinku ,tak Harry sa na mňa zozadu pritlačil a preto som bola ja necapená na kuchynskej linke .Mala som nevýhodu lebo som mala len krátke biele šortky a čierny crop top.
Prechádzal mi rukou po stehnách , keď prišiel k môjmu zadku pevne ho chytil a stlačil.Vzdychla som .Ale nebudem klamať páčilo sa mi to .Pomaly som sa otočila a pobozkala ho na lice .
,,Nič viac nebude ?"bol zaskočeny ako nikdy .Nie nebude , povedla som si pre seba alebo nie .
,,Ale , ale takže nie ?"povedal pokojne a pritom mi hladkal zadok.Viem presne čo chcel , aby som vzdycha ale takú radosť mu nespravím
,,Nie Harry."povedala som sebavedomo , vzala si palacinky a sadla si za stôl . A on len stál ako socha a pozoroval ma ako jem . Poviem vám je to nepríjemné keď vás niekto sleduje , ale čo už nebudem si ho všímať.Keď som dojedla tanier som dala do umývačky a utekala sa osprchovať.Zo skrini som si vybrala toto

Zo skrini som si vybrala toto

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A červené spodné prádlo.Pomalým krokom som išla do kúpeľne. Ale menší problém bol keď som ju nemohla nájsť .
,,Čo hľadáš ?"povedal Harry a ja som sa zľakla.
,,Toto mi už nikdy nerob , čo chceš aby som dostala infarkt ?"povedala som a ruku si priložila na srdce.On sa začal smiať.Len som pretočila očami,ale Harry sa nečakane priblížil .
,,Jenn nepretáčaj očami lebo to nedopadne dobre ."vedela som že keď pretočím ešte raz očami tak bude veľmi nahnevaný a to chcem .
,,Povedal som ti aby si nepretáčala očami ."zvýšil hlas ale ja som sa nebála.Pomaly sa priblížil k môjmu krku a jemne zaril svoje ostré zuby do mojej pokožky.Nič som nepovedala a ani nevidala žiaden zvuk.Pomaly sa odtiahol .
,,Vedela si že ma to naštve a aj tak si pretočila očami , prečo?"chcela som vedieť či mi ublížiš . Poviem mu niečo iné.
,,Asi len tak ."usmiala som sa.
,,Viem že to len tak nebolo a teraz choď rovno a tam nájdeš kúpeľnu."povedal a ja som iba prikývla.

Harry
Bože to dievča je neskutočné , ja ju uhryznem a ona sa nebojí . Nie je taký bojko ako som si myslel . Pomaly som išiel do svojej posilky a prechádzal som okolo kúpeľne , chcel som ísť ďalej ale nedalo mi a otvoril som pomaly dvere . Aj tak by ma nepočula pretože bola pustená voda .Zobliekol som sa a vliezol ku nej .Pomaly som jej dal ruky na boky a ona sa zľakla lebo to nečakala.Otočila sa ku mne a začala ma bozkávať .Spolupracoval som.Prestal som pretože nám dochádzal kyslík.Prešiel som jej rukou po jej citlivom mieste a ona krásne zavzdychala.Vsunul som do nej jedn prst a potom druhý.Začal som pohybovať tam a späť . Zrychľoval som pretože som vedel že už bude . No nebude to mať také ľahké . Prestal som a ona pozrela nechapavo na mňa .Zatavil som vodu a zdvihol Jenn tak že si nohu omotala okolo môjho pása.Upírou rýchlosťou som prešiel do našej izby . Dvere som zabuchol a zamkol.Pomaly som ju oprel o stenu a vsunul do nej svoj ud .Pomaly som prirážal . Zatvorila oči a vzdychala .

Jenn
Oprel ma o stenu vsunul do mňa svoj veľký ud a prirážal až po koreň .Svoje ruky som zamotala do jeho vlasou.
Ciítila som že sa môj vrchol blíži a Harry to vedel tiež pretože svoje tempo zrýchlil.Prehla som sa v chrbte.Položil ma na zem a naklonil sa ku mne.
,,Pripravená na niečo horšie ? "Povedal a postrčil ma k posteli .Keď som bola pri posteli tak ma štopol a ja som spadla .Pomaly som sa postavila na štyri .Harry si kľakol za mňa a svoj ud na vsunul do mňa . Začal prirážať ako blázon a nahlas vzdychať ako ja .S hlasným výkrikom sme sa spravili . Ľahli sme si a Harry nás prikryl . Pomaly som sa otočila na jeho spranu a hlavu si položila  na jeho hruď .
,,Dnes si bola výborna ."povedal a dal mi pusu na čelo . Spomenula som si že som nechala veci v kúpeľni.
,,Zajtra sa pôjdeme okúpať tak si ich oblečieš."povedal Harry zo smiechom .
,,Harry ale veď ty nemáš vaňu ."
,,Mám hneď veďľa našej izby ."ako to si zo mňa robí srandu ? Tak ja sa chcem ísť okúpať a on ma pošle do druhej kúpeľne kde nie je vaňa .
,,Nedurdi sa , veď zajtra sa okúpeme spolu a teraz už spi ."
,,Dobrú noc Harry."
,,Dobrú Jenn."

Ospravedlňujem sa keď niekde nájdete chybu ale mám strašne veľa učenia a som rada že napíšem aspoň novú časť.😊😊😊

Milujem ťa Harry (stará Verzia) Where stories live. Discover now