Zase ona

384 11 0
                                    

Vyšla jsem z kabinetu celá červená. Vytáhla jsem mobil a zavolala Tadaovi. "Hej Tadao, můžeš se u mě stavit. Mám problém" řekla jsem do telefonu. "Jasný, hned jsem u tebe" řekl Tadao a zavěsil. Já mezitím pomalu došla domů. Bydlím skoro sama. Táta mámu opustil hned jak zjistil že je máma těhotná. Máma totiž s ním otěhotněla v jejích 17 letech. A nešla na potrat, protože pro ní a její rodinu je dítě požehnáním. Jiné sourozence už nemám, protože se ještě nikdo nenašel, kdo by byl ochoten mámě udělat dítě a pak s námi zůstat. No a máma tráví celý dny a víkendy v práci aby nás uživila.
Doma jsem si lehla na postel a čekala. Po pár minutách čekání, zazvonil zvonek. Šla jsem otevřít. Za dveřmi stál udýchaný Tadao. "Promiň, nestíhal jsem" omluvil se. "V pohodě, pojď dál. Dáš si kafe?" zeptala jsem se. "V pohodě, víš že já kafe skoro nepiju" řekl Tadao a sedl si na židli v kuchyni. "Tak co máš za problém?" zeptal se. "Měl jsi pravdu..." začala jsem. "Já vím" zasmál se. "Ale v čem?" zeptal se. "V tom jak jsi říkal že by Akinu chtěl každý ojet" řekla jsem pomalu. "Ty jsi jí s někým nachytala" zeptal se udiveně Tadao. "Ne, ona po mně vyjela" řekla jsem pomalu. "A dál" ptal se Tadao. "Bránila jsem se ale ona byla silnější. Tak jsem ji podlehla" řekla jsem narovinu. "Jsi v pohodě?" zeptal se soucitně Tadao. "Jo, nebylo to tak špatný" přiznala jsem. "Tak vidíš" usmál se. "Promiň já už budu muset jít. Mám rande s Ami" řekl Tadao a odešel.  Já si lehla a přemýšlela. Z toho jsem usnula. Zdálo se mi že sedím v prázdné třídě a něco jsem opisovala z tabule. Najednou mě něco chytlo za krk. Já se otočila a viděla jsem Akinu ve spodním prádle.

 Já se otočila a viděla jsem Akinu ve spodním prádle

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Úplně mě očarovala.
Pak jsem zase uslyšela zvonek. Ten krásný sen skončil. Dobelhala jsem se ke dveřím. "Bože co ten Tadao chce" pomyslela jsem si a otevřela. Za dveřmi ale nestál Tadao ale Akina.

Ta učitelkaWhere stories live. Discover now