Nová

420 9 2
                                    

"Kazumi, máš domácí úkol?" zeptala se mě spolužačka Ami. "Hej viděla si že bych někdy měla domácí úkol" zasmála jsem se. "A víš vůbec že píšeme test?" řekla pobavená Ami. "Z čeho" vyděsila jsem se trochu. "Ze zeměpisu" řekla vesele Ami. "Fuck" vykřikla jsem. Ze zeměpisu zrovna propadám a jelikož je konec prvního pololetí, tak to už nepůjde opravit. Popadla jsem sešit a začala horečně číst zápisky. "Do háje" zavila jsem když jsem zjistila že mi chybí většina zápisků.
Najednou zazvonilo. "Shit" zabručela jsem. Do třídy ale nepřišel starý zeměpisář Masao. Do třídy vešla vysoká mladá učitelka. "Dobrý den, jsem Akina, vaše nová učitelka na zeměpis" řekla s úsměvem. "Kde je Masao?" zeptala se Ami. "Odešel do důchodu" řekla mile Akina. "Masao, mi řekl že na dnes máte slíbený testy ale já jsem se rozhodla že ho zruším" řekla Akina. Celá třída včetně mě zatleskala.
Akinu jsem si důkladně prohlédla. Byla štíhlá v pase. Měla široké boky a obrovský hrudník. Tvář měla taky dokonalou.
"Teď se mi prosím lehce představte. Takže Ami!" vyzvala nás učitelka.
"Jsem Ami, baví mě zeměpis a biologie" řekla Ami.
"Dobrý den, jsem Masuru a hraju fotbal" řekl spolužák.
Pak šli další a další. A pak i já.
"No tak já jsem Kazumi a škola mě nebaví" řekla jsem otráveně.
"Aha dobře Kazumi. Koukám že propadáš ze zeměpisu. Zastav se zítra u mě v kabinetě" řekla Akina.

⬆Kazumi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

⬆Kazumi

⬆Kazumi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

⬆Akina

Ta učitelkaWhere stories live. Discover now