Provokace.

74 5 0
                                    

Laura
Jeli jsme rychle,chtěli jsme byt všichni od tamtud pryc.Nikdo z nás nepromluvil.Ale já jsem byla šťastná.Po chvíli jsme zastavili.Bylo to na nějakém parkovišti.Rychle jsem vyběhla z auta.Max udělal to samé.
,,Maxi!!"řekla jsem mu.Skočila jsem mu kolem pasu a obtočila kolem něho nohy.Max mě pevně stiskl a promluvil:,,Ty jsi mi ale dala."a zasmál se,já se k němu přidala.Po chvíli dodal:,,Miluju tě Lauro ani nevíš jak!!"dořekl.
,,Já tebe víc."řekla jsem a zasmála jsem se.
,,Ne já."A vášnivě mě políbil.
,,Ehm."někdo promluvil.,,Vy hrdličky,já jsem tady taky."zasmál se.
,,Promin Fine."promluvil Max a pustil mě na zem,ale ruku měl pořád kolem mého pasu,jako kdyby mě už nikdy nechtěl pustit.
,,Vpoho."usmál se.
,,Princezno tohle je Fin,tvůj druhý zachránce."a mrkl na mě.
,,Děkuji moc Fine za záchranu."A obejmula ho.
,,Pro tebe cokoli."usmál se.
,,Tak jo já budu muset jet.odvezu vás domů.Ale zítra večer u nás pařba,takže musíte přijít."řekl s úsměvem.
,,Jasně.A ještě jednou moc děkujeme Fine,máš to stokrát u nás."řekl Max.
,,Počkat ještě čeká v autě Dave a jeho mamka.Jdu už do auta."všichni sli za mnou.Dave čekal vevnitř a jeho mamka usnula,chapu to byla jedna hodina ráno.

O 1 hod. Později
Byli jsme u domku na pláži.Loučila jsem se s Davem a Finem.Dava jsem pořádně obejmula a moc mu podekovala.
Najednou mi ale došlo co se to teda vůbec stalo?Predtim jsem to nechala být ,ale teď mě zajímá proč chtel po Maxovi ty penize!

Musím si o tom s ním promluvit až budeme sami a v domku na pláži.Konečně jsme se s nimi rozloučili a vyměnili si všichni navzájem telefonní čísla.

Vcházela jsem s Maxem do obýváku v domku.Max se na mě koukl a já se něj usmála.Přišel ke mne tak blízko, že by se mezi nás nevešel ani papír.Najednou se rozlehlo ticho a já jsem slyšela jak mu buši srdce jako o závod a já jsem uplně znervozněla.Najednou mě přitlačil ke zdi a zadíval se mi do očí.Zajímalo by mě nad čím zrovna přemýšlí.Začal se pomalu přibližovat k mím rtům a já jsem se na ty jeho přisála.Vášnivě jsme se líbalali.Uvědomila jsem si,že Max umí krásně líbat.Já mu obtočila ruce kolem krku a Max mě chytil za zadek.A odnesl mě do kuchyně a posadil mě na kuchyňskou linku.Jednou rukou mi zajel pod triko a nahmatal zapínání podprsenky.A než ji rozepl tak jsem se rozhodla, že se ho pokusím poškádlit .

A tak jsem se od něj odtrhla, seskočila z linky a on se na mě nechápavě podíval.

"Stalo se něco?"zeptal se mě celkem dost nechápavě.

"Nic se nestalo.DOBROU."dala jsem mu pusu na tvář a chtěla jít,on mě ale zastavil.

Přitáhl si mě úplně nejblíž.Začal mě líbat na krku a já mu zajela rukama do vlasů.Najednou přestal a řekl"Dobrou princezno".

A odešel.Ted jsem tam stála nechápavě já.Aha,začal se mnou hrát moji hru.

Šla jsem do sprchy.Potřebovala jsem se pořádně osprchovat.A rozhodla jsem se na další oplatu.Vyšla jsem se sprchy jenom v ručmíku a v ruce držela sprchový gel.Vešla jsem do pokoje,kde ležel Max už v posteli.Schválně jsem upustila sprcháč na zem.Max se na mě koukl.Já jsem se sehnula pro sprcháč a tak se mi odhalilo tělo.
A vzala si ručník do ruky.Takže jsem byla celá nahá.Max na mě koukal s otevřenou pusou.Ze skříně jsem si vyndala sexy košilku.Lehla jsem si na postel.
"Dobrou Maxi."
,,Ty jedna potvoro.Na tebe prostě nemám."
"To víš se mnou si nezahrávej."
Políbil mě na rty,já jsem se přitulila k   němu a pak  jsme oba dva spokojeně usnuli.....

"Políbil mě na rty,já jsem se přitulila k   němu a pak  jsme oba dva spokojeně usnuli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Nový začátek v New YorkuWhere stories live. Discover now