Capitolul 6 - A plecat...

8.4K 198 3
                                    

    Astazi, Mike trebuie sa plece la prietenii lui, în parc. Mama și Scott sunt ca de obicei la munca pana la ora 21:30.

   Acum, stau în camera mea așteptând ca Mike sa plece, ca eu sa pot ieși din casa. M-am interesat pe internet, și cel mai apropiat aeroport este la 30 de minute de aici. Tot ce trebuie este să iau un taxi.

   În scurt timp aud ușa de la parter cum se închide. Mai stau 10 minute sa fiu sigura ca s-a îndepărtat de casa îndeajuns de mult ca eu sa plec. Mi-am luat valiză cu haine pe care am ascuns-o sub pat.

    M-am dus în bucatarie și am lăsat biletul pe care l-am scris aseară. M-am încălțat cu tenișii mei și am ieșit din casa. Am chemat un taxi si i-am cerut sa ma duca la aeroport.

    Când am ajuns, m-am grăbit sa ajung la locurile de îmbarcare. Zborul îl aveam plătit de mult, de tatăl meu. M-am așezat lângă fereastra și ma uitam cum oamenii vin și pleacă. Păcat ca eu doar o sa plec...

    Mike P.O.V

   Cred ca era 6 ceasul asa ca am zis sa plec acasă. Mi-am luat la revedere de la ceilalți și am pornit spre casa. Sper ca Angel sa nu mai fie supărata pe mine. Acele cuvinte le-am spus la nervi. Trebuie sa recunoști ca arata ca o curva. Curva-i mă-ta. Hahaha, ți-ai făcut mama curva. De parca nu e.

   Mi-am continuat drumul spre casa. Când am ajuns, m-am dus în camera lui Angel sa vad ce face. Hmm, nu e în camera ei. Ciocan la baie dar nu primesc nici un răspuns. Intru și la fel, nu era acolo. Ma duc la bucătărie dar nici acolo nu e. Dar pe masa observ o foaie. O iau în mana și o citesc.

   -- Mama, Scott, vreau sa va spun ca am plecat. Nu o sa stau prea mult dar nici prea puțin. Vreau sa va spun ca va iubesc si ca aceasta este decizia mea. Nu va include și pe voi. Și dacă Mike, vezi acest bilet, vreau sa îți spun că este cel mai rău frate din lume. Defapt, nici nu te mai consider un frate. Ești doar o persoana care locuiește în același casa cu mine, în general.

                                     Cu drag, Angel --

    Nu am ma stat nici un minut în plus și l-am sunat pe tata. Trebuie sa vorbesc cu Mia. Nu am numărul ei asa va îl apelez pe tata.

   - Alo! îl aud pe tata.

   - Dă-mi-o pe Mia la telefon. spun repede.

    - Da Mike, ce s-a întâmplat?

    - Angel, a plecat. spun disperat.

    - Ce? UNDE? spun mai mult țipând.

    - Nu știu. Trebuie sa veniți acasă, acum.

    - Venim chiar acum.

    Nu mai spune nimic și îmi închide. În mai puțin de 7 minute au fost aici. Am stat și ne-am gândit unde s-ar fi putut duce. Nu cunoaște orașul. Mia face ochii mari dintr-o data.

    - Cred ca știu unde este. spune intristandu-se.

    - Unde? Întreb, gata sa ies pe ușa.

    - La tatăl ei.

    - Și ăsta unde este?

    - In Anglia... se citea tristețea pe fata ei.

    Am rămas nemișcat în tocul ușii. M-am deplasat ușor spre canapea. Mi-am băgat mâinile în par, coatele fiind sprijinite de genunchii mei. Am oftat scurt gândindu-mă.

   Tata se așează lângă mine.

    - Fiule, între voi doi se întâmplă ceva? ma întreabă privindu-mă ciudat.

    - Mnuu... spun evitându-se privirea.

    - Mike, crezi ca nu am observat ca nu va mai vorbiți?

    - Nu s-a întâmplat nimic. spun ridicând tonul, fiind deja nervos de întrebările lui.

    - Ok.

   Am stat câteva minute sa ma gândesc la cea ce trebuia sa fac. Am urcat la mine în camera și am cautat pe net doua bilete spre cel mai apropiat zbor spre Anglia. Mi-am pus câteva haine de schimb într-un ghiozdan. M-am dus inapoi în sufragerie unde cei doi stăteau la fel de triști ca și mine.

   - Mia, mâine plecam în Anglia. spun hotărât.

   - Și eu? întreabă tata uitându-se la mine.

   - Scumpule, o sa mergem doar noi, trebuie sa vorbim ca între mama - fica. i se adresează Mia tatei.

   - Bine.

   În dimineața următoare, am plecat la ora 8:30. Am vrut sa ajungem cât mai repede. Mia știa unde mai exact locuiește tatăl lui Angel. Fiind un bonus pentru noi.

   Când ma ajuns în aeroport am dat biletele și după am urcat în avion. Drumul o sa fie destul de lung.
  

   Si acesta a fost capitolul de astăzi!! Sper sa va placa!!! Încă un mic anunț. Va mulțumesc mult pe trupul ca fără voi nu as ajunge aici!!!!

 Va mulțumesc mult pe trupul ca fără voi nu as ajunge aici!!!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Acum vreau sa fac o mica promovare.

user59616008 a făcut de curând o carte care mi-e mi-a plăcut mult, și voiam sa o susțineți! Este de abia la început asa ca are de învățat!

user59616008 a făcut de curând o carte care mi-e mi-a plăcut mult, și voiam sa o susțineți! Este de abia la început asa ca are de învățat!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Needitat

    Îmi pare rău pentru greșelile gramaticale!

𝐌𝐘 𝐒𝐓𝐄𝐏𝐁𝐑𝐎𝐓𝐇𝐄𝐑 ✔Where stories live. Discover now